[]

Şans eşyası

Sürekli taktığınız veya taşıdığınız eşyalar var mı ?
15 yıl hiç çıkarmadan taktığım kolyem vardı. 4 sene önce bir kereliğine çıkardım. Sonra da hiç takmadım.

Not: yüzük sayılmaz

 
hiçbir eşyaya anlam yüklemem.
cansız nesneler konusunda genellikle pragmatist bir tavıra bürünüyorum.
hatta bununla alakalı bir konu da açmıştım zamanında.
www.eksiduyuru.com

edit: bilmem sayılır mı ama eşimle flört zamanlarımızda birbirimize attığımız mektupları, yazdığımız defterleri yaklaşık 20 yıldır halen saklarız.
  • teritori  (18.09.18 11:04:54 ~ 11:09:05) 
öyle bir eşya yahut takım yok.

hiçbir eşyaya anlam yüklemem +1

hatta hiçbir şeyi saklamam ya da biriktirmem.
  • naksidil  (18.09.18 11:09:26) 
Ek şans getirmiyor bence ama.. bi tane balık bilekliğim var. her sene Kaş'tan alıyorum. Yenisiyle değiştiriyorum.


  • lcha  (18.09.18 11:10:17 ~ 11:10:25) 
Köpek balığı dişi kolyem var on küsür senedir takıyorum.


  • Giovanni Pipitto  (18.09.18 11:19:34) 
Şans için değil de, çok büyük manevi değeri olan bir bileziğim var. Anneannemin mezuniyet hediyesi. 8 senedir hiç çıkarmadım, vücudumun bir parçası oldu artık.


  • pati  (18.09.18 11:23:52) 
Bir tane kolyem var 3 senedir boynumda. Şans getirsin diye takmıyorum ama zorda kaldığım durumlarda kolye içini avcumun içine alıyorum.
Bir kız arkadaşım almıştı. Kendi hayatının en Zor dönemindeyken ona destek olduğum için, sonrasında teşekkür mahiyetinde hediye etmişti. Aldığım en anlamlı şey.

  • irene  (18.09.18 11:28:42) 
eski ince rotring kalemler vardı, bütün eğitim hayatım boyunca aynı kalemi kullanmaya çalıştım, iç mekanizması bozuldu, sıfır kalem alıp dışını attım, içini eski kaleme aktardım. Çalınınca da zaten saldım gitti, 23452345 tane kalem çaldırmışımdır/kaybetmişimdir.


  • kimlanbu  (18.09.18 11:39:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.