[]

Albüm reklamı

Herkese merhaba.
Uzun uğraşlar sonucu bir albüm çıkarttım dijital piyasada.
Fakat reklamımı nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Gerçekten emek verip kaliteli bir şeyler çıkardığımı düşünüyorum ama reklam için ne bütçem kaldı ne enerjim.
Verdiğim emeğin boşa gitmesini de istemiyorum en ucuz şekilde en çok insana nasıl ulaşacağım bu konuda bilgisi olanlar varsa cevaplarınızı bekliyorum.
Esen kalın teşekkürler.

 
Buradan baslayabilirdin be hocam.

Guzel bi kız arkadaşına sarkini söyletebilirsin.
Yildiz Tilbe'nin ekmegi çok yendi ama 90lardan kimsenin hatirlamadigi ama hatırlayınca da 'ahh bee tamam tamam' diyeceği bir sarkiyi mirildanip paylaşabilirsiniz.
Sarki söyleme, video paylaşma uygulamarini bu sekilde aktif olarak kullanıp biraz zaman biraz para harcarsan olur bu is. Kısa bir videoya bakar bu is.

Bir video at instagram. 5000 takipci 500 begeni satin al.
Sonra da sanki hiç sen değilmişcesine sözlüğe basligini ac.

Devir album yapma degil instagramda sarki söyleme devri.
  • nickini vermek istemeyen uye  (18.09.18 02:08:31) 
Hocam çok haklısın ama ekşisözlüğü böyle bir başlık açarak kirletmek istemedim.
Şarkı paylaşan sayfalara yazdım fakat ücretsiz, şarkının kalitesine göre paylaşan bir sayfa bulamadım.
Ücretli olanlar da uçuk rakamlar istiyor. Onun dışında instadan takipçi alırsam çok dandik bir kitle edineceğimi düşünüyorum. İstediğim şey bu değil.
  • bungalow bill  (18.09.18 02:22:22) 
Olabilir o zaman bu hafta içinde paylaşabilirim ekşide destek veren birileri çıkarsa


  • bungalow bill  (18.09.18 02:56:44) 
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Yani sanatçı adama akil vermek bana düşmez ama yapmanız gereken reklam verir gibi reklam vermek degil. Su internet ortamında yapılacak en saçma şey bu.
'Admin'ler zaten bu isi para icin yapıyor. Onlardan yardim beklemek doğru degil ki eksi sozluk de buna dahil. Para ile bir sayfada bir şey paylaştırmak 'şantaj' ile ayni mantık. Doymuyorlar.

Soyle dusunun bir tayt saticisi bir yogiye para verip al beni paylaş demiyor. Urun gönderiyor. Daha ucuz olmasina ragmen daha kabul edilebilir. Süreklilik sağlıyor. Win-win. Neden? Yogiye hem icerik sağlıyor hem de maddi degeri olan somut bir şey gönderiyor. Cunku artık insanlar 'urun yerleştirme' seviyor. Bir diziye reklam girse kanal değiştiren eksisozluk ahalisi reklam dolu videoları bastaci ediyor. (bkz: 140 journas)

Hastagleri kullanın, sayfalarla gercek bir takipçi gibi ilgilenin. Inanin gerisi gelecek. Su an sözlükte başlık açsanız kimse ilgilenmeyecek ama zaten popülermişsiniz gibi bir baslangic yaparsanız olumlu yorumlar gelecek. Saçma, yapmacık ama maalesef boyle.
  • nickini vermek istemeyen uye  (18.09.18 05:42:23) 
biz ne güne duruyoruz olm?


  • kablelvuku  (18.09.18 07:50:35) 
yahu hocam link mink bir şey ver de en azından bakalım biz de.
eğer beğenirsek paylaşalım.
burda meramını anlatmışsın ama link yok hiçbir şey yok :)
  • teritori  (18.09.18 09:29:09) 
Dostlarım çok saolun yorumlarınız için.
Nickini vermek istemeyen üyenin dediklerini mantıklı buldum.
Sözlükte başlık açmayacağım, para karşılığı reklam yapan yerlerde reklam yapmayı da düşünmüyorum. Zamana bıraktım bakalım neler olur bilmiyorum.
Yine de merak edenler için linkleri bırakayım buraya.
Youtube: www.youtube.com
Spotify:
open.spotify.com
  • bungalow bill  (18.09.18 17:30:57) 
Müzik altyapısını çok beğendim.

Sözler üzerinde ve sesin konusunda ciddi bir çalışmaya girmen lazım. Yapmasan da dinleriz biz bunları.
  • kablelvuku  (18.09.18 17:40:32) 
Çok saol hocam yorumun için


  • bungalow bill  (18.09.18 17:58:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.