[]

fiyat/performans urunu TV

selam,

TV konularindan cok uzak kaldim. kriterlerimi siralayayim:

-en az 1080p olmali
-smart tv olmali
-1500tl civari olmali

marka cok onemli degil. butce de 200tl kadar esneyebilir. ikinci el onerir misiniz ayrica?

tesekkurler!

 
Smart için 1500 az, tabiki ekran boyutu da önemli. Ne istediğinizi yazmamışsınız, ama 100 cm civarında smartlar 2000'den aşağı yoktu en son.

Geçenlerde ya A101 ya da BİM kapısında gördüm istediğin fiyata yakın smart tv gelecekti, bir bak istersen aktuel sayfalarına.
  • John Bloor  (18.09.18 08:33:21) 
A101 den 49 inch Toshiba aldım 1080p smart, Bluetooth ile bağlanıp müzik dinleyebiliyorsun. Telefon ekrani yansıtılıyor. 2000 TL idi.


  • stereoseyfi  (18.09.18 10:42:49) 
Android tv al, Sony öneririm. Philips, LG, Samsung arasında kullanım kolaylığı ve özelleştirme olarak baktığımda Sony android tv hepsine basıyor.

Arkadaş yeni philips smart tv aldı, ip tv kullanamıyorsun ! Neymiş ip ayarlarına girip sabit ip'ye çevirip ülkeyi rusya yapacakmışım da bir program çıkacakmış, onu yükleyecekmişim bla bla.

Video player'dan memnun mu değilsin, indir vlc, mx player takıl. iptv mi izleyeceksin 3453245 tane alternatif arasından seçimini yap. istersen asphalt 9 yükle araba yarışı oyna...
  • kimlanbu  (18.09.18 11:46:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.