[]

Dolar bozdurup alfa romeo almak.

Sayin galya halki ;

Oncelikle sorum marka uzerine degil onu coktan gecmisim ve zaten onceki aracim da alfa idi. Dolayisi ile marka ile ilgili bisey degil sorum.

Toplam 20 bin dolarim ve 15 bin tl turk liram var. ( hayatimin birikimi)

Dolar kuru cok artacak diye ongoruyorum lakin bu pakette bir giu yi de coktandir ilk kez gordum. Aylardir puaudaydim ve sonunda uygun bi ilan kestirdim gozume ve bugun expertiz yaptirip almaya niyet ettim.

Ne dusunursunuz ? Arac 80 civari 2. El.

 
Dolar kuru artarsa araba da o denli zamlanacak dolayisiyla degisen bir sey olmayacak kar bakimindan. Onemli olan arabayi aldiktan sonra azalan paran ile kendini guvende hissedip hissetmeyecegin. Ben olsam su zamanda luks tuketimden sakinir ve eski arabami kullanirdim sahsen. Eger araban yok ise ve arabaya ihtiyacin var ise alinabilir.

ek olarak 15 bin liranı dolara çevirip 22 bin dolarını cepteteb'in yüzde 5'lik dolar faizine yatırırsan sana 75 dolar her ay getirisi olur. bu da mevcut kurla 500 lira eder.
  • s0phiesw0rld  (17.09.18 23:12:52 ~ 18.09.18 12:09:37) 
şu an arabaya para dökülecek zaman değil bence. ben almazdım. bir de hayatımın birikimi yazmışsınız. öyle bir birikimin yarısını kesinlikle yatırmazdım. hayatımın birikimi 170 bin lira olsaydı alacağım araba max 40binlik olurdu. tabii tercih meselesi. üzerine 100 bin çekip 270 binlik araba alan da olabilir hayatının birikimi ile. her ne kadar giu çok güzel olsa da yapmazdım.


  • tukenmez adam  (18.09.18 04:27:33 ~ 04:28:27) 
tukenmez adam +1


  • cedex  (18.09.18 09:20:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.