[]

Soğuk Su Ve Depresyon

Selam,

Bissürü yerde karşıma çıkıyor soğuk suyun depresyona karşı etkisi var falan diye. Sizce de öyle mi?

Bonus soru: Depresyona karşı ve gün içinde daha enerjik, mutlu hissetmek için "hack"leriniz var mı?

 
Depresyon değil ama anksiyete geldiğinde soğukta yürümek iyi geliyor.

Ben seks diyorum depresyona karşı. Umarsızca vuruş kadın erkek farketmeksizin iyi gelecektir.
  • bos gezenin bos ustasi  (17.09.18 21:07:04) 
Seks de bi şeyi değiştirmiyo. Gece gündüz tavşan gibi seviştiğim zamanlarda daha depresif oluyodum.

Soğuk suyu hiç sevmem
  • Delay Fuze  (17.09.18 23:21:05) 
wim hof dıye araştır. bu adamın bu konuda bir sürü videosu var.
ben arada yapıyorum ve bence gerçekten işe de yarıyor.

  • orpheus  (18.09.18 00:03:05 ~ 00:03:24) 
depresyondaki adamın libidosu mu olur yav, ne seksi? duş almaya üşeniyo insan, bi de seks yapacak bahhele...

balkonda oturuyorum, püfür püfür esiyor, denize bakıyorum. çok sevdiğim bi dizinin çok sevdiğim bi bölümünü izliyorum. bi şeyler yazmaya çalışıyorum, anlamlı-anlamsız fark etmez. temizlik yapmak, evi süpürmek gibi aktiviteler de bedava.
  • nice tnetennba  (18.09.18 00:59:00) 
playlistini değiştir tarzın dışında müzik dinle,


  • dedim dedim de kime dedim  (18.09.18 10:05:20) 
eve çok tıkılıp uyuyordum hafta sonları, artık bünyem dayanmıyor, mutlaka yürüyüşe çıkıp bir yerde çay kahve içiyorum, uzun bir tur atıp dönüyorum.

Tamamen yalnız kalmak yerine haftada 1-2 gün de olsa birileriyle sohbet ediyorum, iş yerinde sosyalleşmeye çalışıyorum.

Çok kahve ya da çay içmek yerine, bana keyif veren, örneğin Türk kahvesi, kapuçino gibi (normal kahve de olabilir) bir bardak içip internette dolanıyorum (ama çok oturmamak lazım başında)

Yeni çıkan bu kitabı mutlaka okuyun, hem bu yöntemler, hem de sorunun daha temelli çözümü için fikirler veren, grafik bir roman, gerçek bir hikaye.

www.tudem.com
  • kaset  (18.09.18 12:19:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.