[]

TT arena çevresinde içmedik mekan

Bir türlü bulamadık adam gibi mekan.vadi İstanbul’da var ama giriş çıkışı zulüm oluyor.

Var mı oturup bira içmedik mekan stad çevresinde ?


 
İçmelik mekan olacak, telefon içmedik diye kendince düzeltmiş :)


  • sapkasiz cikmam abi  (17.09.18 20:21:20) 
uniq var


  • condom kurşunu  (17.09.18 20:22:57) 
nevizade’de takılın
sonra oradan birileriyle taksiye atlar gidersiniz.......
daha keyifli....
  • 2 tostos turan  (18.09.18 09:52:10) 
Stadın yakın çevresinde hiçbir bok olmadığı için içilecek bir yer de yok maalesef. Bira içeceksen taksimde iç, oradan atla gel. Rakı içeceksen, yemek yiyeceksen leventte köşebaşı var. Her maçtan önce oraya gidiyoruz biz, çok memnunuz. Gitmeyi düşünüyorsan mutlaka arayıp rezervasyon yaptır, büyük maç günlerinde direkt doluyor.


  • cay koy geliyorum  (18.09.18 10:11:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.