[]

bisiklet kadro boyu seçemiyorum

internette türlü türlü tablolar var ama toplamda iki farklı değer alıyorum. ikisi arasında seçimi bir türlü yapamadım ve don çare olarak gidip bir bisikletçide deneme yapmadan önce burada sorayım dedim.

boy 178 cm, bacak boyu 78-79 cm. kadro boyu 46cm mi 51 cm mi olmalı. kullanacağım bisiklet şehir bisikleti, mosso legarda 1821.


 
İç bacak boyunu hesaba katma. Bisiklet boya göre seçilir. İç bacak boyu sele yüksekliği için gerekli. Eğer bu noktada profesyonel bir destek istersen bike fit uzmanı (türkiyede böyle bir adam kalmadı) yardımcı olur, veya internetten bulacağın diyagramlara göre kendin sele boyunu ayarlayabilirsin. Benim tavsiyem eski usül yöntemlerle bisikletini alman. Boyuna göre yani :)


  • Tears of Devil  (17.09.18 17:55:32) 
Fikir vermesi açısından kardeşim 180. Carraro 230, S beden vardı. 46 kadro galiba. Boyu çok iyi diyordu.


  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (17.09.18 18:26:14) 
Açılın meslek erbabı geldi: 53-54cm yol bisikleti için ideal. 55-56cm ise 180cm sürücüler için. Kendimden örnek vereyim: üç bisikletim var, ölçüleri de 58 ve 59cm kullanıyorum.


  • mahsus mahal  (17.09.18 18:58:46) 
Deneme ihtimaliniz hiç mi yok,en azından bi bayiye gidip deneyin derim ben.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (17.09.18 19:26:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.