[]

dövme yaptırdım ama

üzerinden 4 gün geçmesine rağmen ne kabardı, ne kabuk bağladı, ne de kaşınıyor. ilk günkü gibi duruyor. sanki kalemle çizilmiş gibi tertemiz. sevineyim mi üzüleyim mi? iyi bir şey mi bu?

ps: ilk iki gün hava almadı, cumartesi gecesi açtım. hala aynı.


 
Yok ayol ne kabuğu zaten. Onlar bir terslik olunca oluyor. Biraz mürekkep akar ilk gün, sonra düzenli antibakteriyel bakımını yaparsanız olduğu gibi kalması gerek zaten.


  • sopiro  (17.09.18 11:09:43) 
kimle konuşsam "ilk birkaç gün kabuk bağlayacak kaşınacak sakın kaşıma" falan dedi. internette de benzer şeyler yazıyor. hiç bunlar olmayınca acaba terslik mi var diye düşündüm. yaptırmadan önce de "yalnız orası biraz acır" diyip durdular ama hiç acımadı, hatta garip bir zevk hissettim. şimdiye kadarki dövme tecrübem duyduklarımın tam tersi yönünde ilerliyor hadi hayırlısı.


  • sir gawain  (17.09.18 11:15:25) 
Yoo benimki de kabuk filan başlamamıştı. Normal yani. Raad ol.


  • old possum  (17.09.18 11:36:23) 
daha sonra olabilir daha erken. bi de ilk 2 gün niye hava almadı yav abartmışsın ama bir şey olmaz raad ol.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (17.09.18 11:38:17) 
Dövme muhtemelen ufaktır ve fazla tarama, gölge vs yoktur. O yüzden kabuk bağlamamıştır ve kaşınmıyordur.

Merhemle bakımını yapıyorsan zaten sert bir kabuk bekleme, özellikle keskin kenar çizgilerinin ve defalarca üstünden geçilen renk dolgulu alanların üzerinde kabuk olur. Bu kabuklar da krem sürerken kendiliğinden düşer gider.
  • kimlanbu  (17.09.18 11:52:55) 
benim kocaman bol dolgulu çizgili dövmem de ne kaşındı ne kabuk bağladı, üzerine ilk gün kapattıkları hava geçiren ama su geçirmeyen bandı söylenen sürede çıkarmadım, çıkarınca da bakımını ihmal etmedim hiçbir sorun olmadı.


  • hypathia  (17.09.18 12:34:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.