[]

Hukuki Yardım Rica Ediyorum

twitter.com Bu tweete Atatürk'ü ima ettiğini düşünerek sinkaflı bir cevap verdim(şu anda askıya alınmış eski hesabımla) geçen mayıs ayında gbt ve yakalama kararı neticesinde neticesinde bodrum da zorla mahkemeye çıkarıldım ve ifademi verdim, bu şekilde hakkımda Ayvalık 3. Asliye Cezada dava açıldığını öğrenmiş oldum(ayvalık adresim eski ve güncel değildir ancak yeni bir adres beyan etmediğim için resmi adresim odur) sonrasında 27 Haziranda ilk duruşmaya gitmedim zaten zorla ifadem alındığı ve İstanbulda olduğum için. Şimdi ise 19'unda yani bu Çarşamba ikinci kez mahkemem var gene İstanbul'dayım ve Ayvalığa gitmem olanaksız maddi gerekçelerle. Avukatım yok maalesef olması da maddi olarak mümkün değil. Bu celsede belki hüküm açıklanır belki zorla getirilme çıkar bilemiyorum, belki hükmü geri bırakma vermez yatar verir ya da para cezası bilemiyorum. Kısaca yardımlarınıza görüş ve önerilerinize ihtiyacım var. Kesin olan bir şey var Atatürk için yaptığım söylediğim hiç birşeyden pişman değilim, özür dilemeyeceğim af dilemeyeceğim. Karşı tarafında alenen tahrik ettiğinide beyan ederim.




 
bulunduğu yerdeki adliyeye git ayvalığa gidemeyeceğini yazdığın, sorgunun segbis üzerinden alınmasını talep ettiğin bi dilekçe yaz davanın görüldüğü mahkemeye hitaben, muhabere ile gönder. sen dilekçeyi yaz elinde bulunsun sonrasını adliyede sora sora bulursun. güncel adresini de yaz tebligatların o adrese yapılmasını talep et.

gitmez ve dilekçe de göndermezsen yakalama kararı çıkarır mahkeme bilgin olsun.

bodrumda çıkarıldığın yer mahkeme mi savcılık mı, mahkemeyse sorgun yapılmış demektir bu durumda sadece güncel adresini yazıp duruşmadan vareste tutulmayı talep et.
  • loser blueser  (16.09.18 20:14:28) 
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Bodrumda mahkemede hakim karşısına çıkarıldım hakime beyanda bulundum hatta sorgu sonununda davanın sonucunda hüküm verilirken hükmü geri bırakmayı kabul ediyormusun diye sordu bende mantıken evet dedim. Dediğin dilekçeyi yine herhangi bir asliye ceza kalemine vermem gerekir değil mi? Dilekçeyi kaleme yazdırabilirmiyim yoksa bu dilekçe yazan birilerini mi bulmalıyım. Son olarak güncel adres vermem mümkün değil çünkü sürekli belirli bir adresim yok, akraba arkadaşlar arasında gidip geliyorum.


  • zekicalik  (16.09.18 20:38:51) 
dilekçeyi kendin yazarsın biraz araştırıp yoksa arzuhalciye yazdır ama para çalışır bir miktar. kalem yazmaz. bulunduğun yerdeki nöbetçi asliye ceza mahkemesine vereceksin. muhabereyle dilekçe göndereceğim diye sorarsın gösterirler. adres ver en azından sana haber verecek birileri olsun.


  • loser blueser  (16.09.18 20:48:51) 
İlk iş yarın Çağlayan adliyesine giderek dediklerini yapacağım. Cevaplar ve yardım için teşekkür ederim. Umarım bu saçma işlerden ve davadan kurtulurum.


  • zekicalik  (16.09.18 22:13:18) 
maddi durum yetersizliğinden barodan avukat talep edebilirsin. yanlış mı biliyorum @ loser blueser ?


  • oscar  (16.09.18 23:43:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.