[]

TV Onerisi

Sam duyurunun guzel insanlari

12 yillik emektar tv omrunu doldurdu. Ilk cikan plazmalardandi alet ama baya saglam cikti. Simdi 65 inc smart tv ariyorum butce 8 9 zorlama 10 bin. Ps4 alma fikrim de var bunlar ozelinde bana hangi tvyi onerirsiniz? LG ve Sony bana yakin gelen markalar.


 
arçelik bayisi olarak arçelik öneririm :)
televizyonda yerlilik olmaz, en yerliyim diyen vida sıkar.

  • aslindasorunumpsikolojik  (16.09.18 18:22:57) 
Sony 65XF7596BAEP

8 bin civarlarında 65 inç smart, hdr, 4k

bütçen biraz daha düşük olsa lg falan olabilirdi ama görece daha yüksek bir bütçen var. o yüzden sony'den şaşma derim.
  • Neill  (16.09.18 18:36:17) 
Ben 4.500'e samsung 55" nu7400 serisinden aldım çok memnunum ps4 de aldım, sizn bütçeniz çok daha fazla büyük ihtimalle sony, samsung, lg alacağınız herhangi bir ürün sizi gayet memnun edecektir. Araştırdığım kadarıyla yüksek bütçelerde genelde sony öneriliyor bende uzun süre araştırmıştım.


  • bin dokuz yuz sifir bess  (16.09.18 21:28:21) 
Marka modelden ziyade 65" tv izlemek için tv'ye uzaklığın 7 metre olmalı, tabi ki sağlıklı izleme için. Yoksa 1 metreden bak kime ne?

Ama büyük bir ekrana bakarken yeterli mesafede değilsen ekranın tamamını göremezsin, hem filmi takip etmek zorlaşır hem de gözlerin yorulur.
  • John Bloor  (17.09.18 10:06:59) 
Tesekkurler herkese Sonh xf9005 aldim. Memnunum ilerisi ne gosterir bilmem ama


  • Take it away honey  (26.09.18 08:42:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.