[]

Farklı patates kızartması tarifleriniz nelerdir?

işlettiğimiz barda sik kadar bir fritözümüz var ve her gün maksimum 8 10 tabak patates çıkarıyoruz. ben de istiyorum ki zaten sirkülasyon az bari çıkanlar gerçekten farklı ve güzel olsunlar. kullandığım patates mccain'in kaşık şeklinde bir patatesi ve tadı gerçekten çok güzel ve ben buna farklı olarak neler yapabilirim önerilerinizi bekliyorum.




 
1/3 oranında türüf yağı kullanın çıtır çıtır olur. biraz pahalıdır ama.


  • lata  (16.09.18 12:03:49) 
@late dostum 8-10 tane zaten çıkan o kadar için trüflü bi şey kullansam eksiye girerim :D
edit: peki bu trüfü kızartma yağı olarak değil de çıkan ürünün üzerine sos gibi gezdirsem nasıl olur?

  • congratulations  (16.09.18 12:07:36 ~ 12:08:23) 
gerçekten lezzetli istiyorsanız ve 8-10 tabak çıkartıyorsanız gerçek patates kullanın. dondurulmuş kullanmayın.


  • sutlu nescafe  (16.09.18 13:05:06) 
dilim cheddar, kaşar ve krema bi yerde eritip sos olarak dökebilirsiniz, biz yapardık güzel oluyor.


  • elloweeth  (16.09.18 13:09:29) 
youtube'da suat durmuş bir yemek iste diye kanal var. o merdiven şeklinde patates yapmıştı. görünüş olarak değişik sayılır, yapımı da çok kolay.

youtu.be
  • Neill  (16.09.18 13:19:37) 
sutlu nescafe +1

kabuklarıyla kızartın bi de mis.

www.youtube.com şu tarife uyarlayabilirsiniz.
  • nice tnetennba  (16.09.18 14:58:48) 
patates dilimleyici alıp gerçek patates kullanın.


  • nolmus yani  (16.09.18 15:31:30) 
www.youtube.com

burda var hocam tariflerde patates kızartmasına özel videolar da var...
  • qobel  (16.09.18 17:04:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.