[]

Anti-depresanlar ders çalışmaya engel midir?

Mühendisliği psikolojik sorunlar yüzünden bıraktım sayılır, 2016’da yaptığım sıralama ile hacettepe tıp fakültesi’ne geçiş yapacağım muhtemelen, geçiş olmuyorsa bile 1-2 aylık çalışma ile ankara veya gazi tıpı kazanırım diye düşünüyorum. Kimya ve biyoloji hariç bilgiler taze sayılır. Neyse bu kısım problem değil benim sorunum üniversitedeki derslerde başarısız olmak. Bir türlü devam sağlayamıyorum ama bu kez kararlıyım yeni bir sayfa açıp eski günlerdeki gibi inek olacağım. Ancak, bu ruh haliyle ders çalışmam da mümkün değil. Ağır bir depresyon geçiriyorum, ilaç alırsam ders çalışabilir miyim? Konsantre olma açısından bir sorun oluşturur mu?




 
abicim devamlı benzer duyurular açıyorsun, ona eyvallah fakat allah aşkına tedavi olup pir-u pak bir insan ol doktor ya da mühendis olup hayatına bak.

çok stres yapma, sonuçta öleceğiz hepimiz.

soruna cevap: bazı antidepresanlar uyku-kilo-enejisizlik yapar doğrudur ama onlar için de bazı ilaçlar var. güzel bir psikiyatiste git.
  • binder dandet  (15.09.18 15:27:23 ~ 15:28:17) 
Bu son başka benzer duruyu açmayacağım. Yalnız olduğum için yardım alabileceğim tek mecra bura. Başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın.


  • Drakath  (15.09.18 15:29:20) 
Kafana gore antidepresan alamazsin. Doktoruna bu cekincelerinden bahsedeceksin, o da ona uygun bir antidepresan yazacak.

Benim arkadasim antidepresanla makina gibi ders calisiyor valla. Ilk ay zorlanmisti sadece.
  • kuehles blondes  (15.09.18 15:31:07) 
Uygun bir antidepresan hayatını normal şekilde idame ettirmene destek olur. Senin de yardımınla birlikte.


  • caletti  (15.09.18 17:10:48) 
Ben sürekli uyumuştum. Günlük yaşantımı devam ettiremedim. Birgün bile dayanamadım ve bıraktım. Yeğenim var çok sever sürekli psikiyatra yazdırır ve kullanır bu olmazsa kötü oluyorum der. ama şimdi hamile içmiyor.kişiye göre değişiyor. Belki sen tam hapına denk geleceksin.


  • for day to break  (15.09.18 19:08:27) 
Ben pek cok anti-depresan kullandim ve sunu diyebilirim ki hepsi beynimi bir sekilde uyusturdu. Almadigim zaman daha kanli canli hareketli ve hizli dusunebiliyorken aldiktan sonra tam bi embesil oluyorum. Ama bazilari yavas dusunuyoken daha iyi odaklanip ogrenebiliyor.


  • superfluid  (15.09.18 19:52:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.