[]

Arka Sokaklar efsane bir dizi midir

yayın gününde olmasa bile tekrarlarına çoğu kişi denk gelmiştir. bu sene de 13. sezonuna başlıyormuş. burada izleyen var mı ? 13 sezondur yayınlandığına göre baya izleyeni var. alametifarikası nedir sizce ? 15 sezonluk bizimkileri geçecek mi ?




 
Saçmalıktan ibaret. Recep ivedik ondan daha efsanedir


  • her gece aç  (15.09.18 12:33:25) 
izlemiyorum, çevremde hastası olan tanıdığım da yok. Hitap ettiği bir kitle var demek ki...

edit : bu arada bizimkiler kült olmuş bir dizi, en azından bir nesil için. Çocukluğum bizimkiler'le geçti, arka sokaklarla aynı cümle içinde kullanmak bile ayıp.
  • kimlanbu  (15.09.18 12:41:40 ~ 12:42:51) 
bence degil. kamerayi cok salliyorlar sadece.


  • Leonardo~Da~Vinci  (15.09.18 12:49:01) 
Değildir. Arka planda ses olsun dizilerinden birisi sadece. Klişelerle dolu. Dizide oyunculuğunun hakkını veren bir Suat vardı onu da öldürdüler. İzlenmesini prime time’da yayınlanmasına bağlıyorum.


  • alwayschargeneverbend  (15.09.18 12:52:52) 
arka planda oynasın dizisi +1

Neden? Müstehcenlik yok, abartılı şiddet falan da yok, yer yer kendince komedi var, halka açık mekanlarda biri görse ''aa kapatın şunu'' denme ihtimali yok. Bu yüzden devam ediyor bunca sezon.
  • megalomaniac  (15.09.18 13:54:28) 
Babam hâlâ izler. Ilk Sezonlar bende izliyordum oyuncular iyi ama artık çok uzadı. Her düğünde illa birisi ölüyor :)


  • brnbrs  (15.09.18 14:19:06) 
Resmen les ve komik bir dizi. Recep ivedik bile daha efsanedir +1
Oyunculuk dandik, senaryo desen tam komedi, mantik hatalarından gecilmiyor ayrica. Neresinden tutsan elinde kaliyor.
Ilker inanoglu da resmen sicilmis boku sivama görevini ustlenmis oyunculuguyla:)
  • stavro  (15.09.18 14:39:00) 
Berber dizisi


  • paudi  (15.09.18 14:40:20) 
Supernatural turkiye versiyonu


  • eksimeksi  (15.09.18 16:26:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.