[]

Klotz Mikrofon Kablosu

Merhaba.

Evde kayıt yapmak için mikrofon kablosu alacağım. Sesçi bir arkadaştan ödünç olarak Klotz MY206 almıştım, sesi müthiş kaliteli alıyordu cızırtısız ve net. İdareten 20 liralık başka bir kablo aldım ödünç aldığımı geri verince, sesi haliyle çok kötü ve cızırtılı alıyor aynı mikrofonda (Behringer C1). Telefona ses kaydı almış kadar kötü oluyor.

Klotz marka kablo alacağım bir tane; ancak 3 metrelik M5 serisi 276 lirayken Greyhound serisinden 5 metrelik olanı 70 lira, çok fazla fiyat farkı var.

Seriler arası ne kadar kalite farkı olur? 70 liralık olanı alsam pişman olur muyum? Aynı marka için seri önerisi de alabilirim, şimdiden teşekkürler.

Ekleme: Ses kartı olarak M-Audio M-Track kullanıyorum görseldekini. Aynı mikrofon ve ses kartıyla iki farklı kabloyla deneme yaptım 2-3 farklı daw programda. Klotzda katiyen dış ses, cızırtı falan olmadı, dandik kabloda oldu.

 
klotz en düzgün kablolardan biri tabi, klotz kablo neutrik konnektör görmek istediğimiz şeyler :)

fakat o kadar uçmanıza gerek yok 20 liralık kablo muhtemelen balanssızdır o sebeple gürültünün dibine vuruyorsunuzdur. (yani konnektörde 3 bağlantının yalnızca ikisi bağlıdır biri ya boşta ya da daha beteri köprülenmiştir)

mesela şöyle bir şey insan gibi ses almanızı sağlar muhtemelen.
www.mydukkan.com

bu arada nasıl bir audio interface kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat dandik preamp artı behringer c1 zaten gürültüye yaldızlı davetiye bi de öyle bişey var maalesef.
  • hedep  (14.09.18 21:32:12 ~ 21:41:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.