[]

Patronu zor duruma mı soktum? Bundan bir şey çıkar mı?

Geçen patron ofis dışındaydı. Beni aradı "Beni biri arıyor, yabancı bir numara, ne dediğini anlamadım. Numarayı atayım sana, ara da sor niye aramış. Hiçbir detay verme onlara." dedi. Ben de aradım, "Benim diğer numarayı aramışsınız. Konu neydi?" dedim. Bu yabancı şahıs da "Ben Rusya'dan arıyorum. XXX şirketinden (kendi çalıştığı şirket) aradım. Halledilmesi gereken bazı sorunlar var. ABC şirketinin (bizim patronun eskiden ortağı olduğu ama artık kapanmış bir şirket) ödemesi gereken faturalar ve diğer konular var." dedi. Ben de hem olayı karıştırmamak adına, hem de yazılı olarak daha iyi anlaşabileceğimizi düşünerek, siz bana e-posta atın, oradan ben gerekli yerlere ileteyim ve inceleyelim durumu." dedim. Yeni şirketin adını vermedim ama benim firma alan adına sahip e-postamı verdim. Hepsi bu.

Bu durumu patrona ilettim, "Sen niye detay veriyorsun? Ben sana sadece konuyu öğren dedim, sen gitmişsin şirket detaylarını vermişsin. Önceki şirketle ilgimiz bile yok, sen niye bu şirketle onu bağdaştırıyorsun, niye e-postanı veriyorsun?" dedi, bayağı bir sinirlendi.

Bugün de eski şirkete ait o faturaları atmış bana o Rus adam. Zamanında bizim patronun bir seferlik iş yaptığı bir Hong Kong firmasının danışmanlığını yapıyormuş.


Şimdi bundan baş ağrıtan bir şey çıkar mı acaba? Dahası, bizi bağlayan kanuni bir şey olabilir mi? Kaç gündür stres yapıyorum ya.

 
Patron da bir garip, kendi dönüş yapıp halletseymiş o zaman.

Yabancı numara deyip açmayan patron da ilk defa görüyorum.
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (14.09.18 20:25:28) 
patronun aq. klasik patron. hem iş görevin dışında bir şey istiyor hem sinirleniyor godoş.


  • black mamba  (14.09.18 20:27:06) 
@bir fincan kahve ile film izlemek: Kendisi İngilizce bilmiyor. O yüzden bana arattırdı.


  • m e b  (14.09.18 20:39:23) 
"Hicbir detay verme" diyor, belli ki basini agritabilecek bir seyler olabilecegini biliyor, sen gidip email adresini veriyorsun... Adam hakli yahu.


  • fortisvita  (14.09.18 20:47:43) 
Az uyanik olun yav. Patron hakli.


  • brkylmz  (14.09.18 20:49:25 ~ 15.09.18 10:12:11) 
Fortisvita +1


  • curukturpkokusu  (14.09.18 21:08:14) 
Patronun bi boklar karıştırıyor olabilir


  • Delay Fuze  (14.09.18 21:08:19) 
Patron uyarmış sen şirketin mail ilini vermişsin. Adam art niyetli olsa ordan hertürlü yürür. Keşke şahsi mailini yada ilgili kişiye aktarıyorum deyip telefonu kapatsaydın.


  • paudi  (14.09.18 21:27:16) 
Patron haklı +1. yani şirket adı uzantılı mailinizi vermişsiniz. Bu durumda karşı tarafın şirket bilgilerine ulaşması 5 saniye falan sürecek.


  • sacrilegious  (14.09.18 21:40:53) 
Salla. Hiçbir bok çıkmaz. Bence iyi yapmışsın ayrıca... Madem o kadar hassas bir konu, bir zahmet arabasını kenara çekip kendisi konuşsaymış.


  • malheiros  (14.09.18 21:43:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.