[]

Aplik alacagim ama bu isten anlayan biri var midir?

www.vivense.com

Bunu almak istiyorum ama sizce montaji nasil olur.
Duvarin kirlmasi mi gerekiyor monte etmek icin?
Elektrik baglantisi nasil oluyor?
Hic bilmiyorum yardimci olur musunuz?

 
Duvarda elektrik kablosu yoksa ya duvarı azıcık kırıp geçireceksiniz kablo görünmesin isterseniz ya da bunun altından kabloyu duvara kroşe ile sabitleyip indireceksiniz


  • kisa  (14.09.18 18:23:08) 
duvara denk gelen siyah yuvarlak kısım var ya, onun içinde duvara en az iki delik ve vida ile montajlanan bir braket olur.

önce onu duvara takıp sonra bunu onun üstüne geçirip yanlardan ya da alttan civatası ile tutturulur.

Elektirik bağlantısı en kolayı, hepi topu iki kablo.

Edit: Ben duvarınızda hazırda aplik tesisatı var diye düşündüm, eğer yoksa kablo çekmeniz ya da hemen arkasında üstünde bir buat vs varsa araklamanız lazım.
  • John Bloor  (14.09.18 18:23:36 ~ 18:24:39) 
Yani aslinda benim icin alttan kablosunun gorunmesi sorun degil. Duvar cok fazla kirilmasindan iyidir. Bilmiyorum da elektrik var midir icinde.


  • takilagimacanim  (14.09.18 18:28:38) 
Elektrik olan yerden kablo çekilecek işte. İçinde elektrik var mıdır Ne demek anlamadım :)


  • kisa  (14.09.18 18:30:56) 
Kabloyu kablo kanalı ile de gizleyebikirsiniz


  • kisa  (14.09.18 18:31:36) 
Alttan kablosunun gözükmesi sorun değil diyorsan duvar üstünden kablo kanalı ya da kroşe ile yürütülür kablo. En yakın buat ya da prize kadar, ama bu durumda kendi üzerinde açma kapama anahtarı olan bir model seçmek daha mantıklı olur.

Yoksa sisteme bir de anahtar eklemek gerekecek, duvarınızda aplik tesisatı yok kabul ediyorum hala. Varsa daha kolay.
  • John Bloor  (14.09.18 18:34:35) 
Elektrik isinden hic anlamadigim icin soruyorum yani yatak basliginin yanina gelecek iki aplik.
Elektrikci cagirsak taktirmak icin asagi yukari ne kadar tutar acaba.

  • takilagimacanim  (14.09.18 18:34:59) 
Evet bunun oyle bir düğmesi yok sanki fazla fotograf da koymamislar.
Bunu aldim diyelim bi de aplik tesisati yoksa elimde kalacak demek ki. Onceden elektrikci cagirip baktirmak mi lazim bunun icin yoksa biz anlayabilir miyiz?

  • takilagimacanim  (14.09.18 18:36:31) 
50 60 TL den fazla vermemek lazım. En incesinden kablo kanalı da getirirse (siz de yapabilirsiniz, yapışkanlı ve kolay) 70. Fazlasını isteyeni kovmak lazım.


  • kisa  (14.09.18 18:36:51) 
Bunu kimse net bilemez, elektrikçinin size mesafesi, o anki keyfi, bölgedeki dükkan kira ve diğer giderleri ve bir çok daha etken fiyatı değiştirir.

Sormakta fayda var.
  • John Bloor  (14.09.18 18:37:19) 
Tesisat varsa duvarda kablolar boşta duruyordur zaten.


  • John Bloor  (14.09.18 18:39:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.