[]

doğu karadeniz gezi programı

merhaba şöyle bir gezi planı yaptım önerileriniz varsa dinlemek isterim.
1. gün trabzondan araba kiralayıp şehir içinde kalkanoğlunda yemek yedikten sonra uzungöle, orda az vakit geçirip aydar yaylası villa de pelitte konaklamaya burda gün biter muhtemelen.
2. gün huser ve avosur yaylarına ve o gece de aydere dönüş ve villa de pelitte konaklama.

3. gün sabah çamlıhemşine doğru iskikamette olan fırtına deresi zil kalesi palovit şelalesini ziyaret. gece çamlıhemşinde konaklama

4. gün pokut yaylası ve gece orda konaklama
5. gün artvin yolculuğu-mençura şelalesi borçka karagöl vs artvinde konaklama
6. gün öğleden sonraya kadar artvin sonra trabzona dönüş.

 
Bu yaylalara kiraladığın araçlarla mı çıkacaksın yoksa turlarla mı ? bir de hava durumuna dikkat et. Pokut yaylasının yolları biraz sıkıntılı. Huser ve avosur yaylası en son düzgündü ama çok sis vardı.

Eğer gidebilirseniz gito yaylasına da bir gidin derim. Yada çat yaylasına
  • fernandoenes  (14.09.18 13:31:44) 
@fernandones 4x4 kiraladım ama yine de havaya bir bakacam ayderde tur varmış bu yaylalara, kendime güvenemezsem turla çıkarım.


  • Golgi  (14.09.18 13:33:50) 
4x4 varken turlara bulaşmayın, ayder yaylası doğası harap edilmiş bir yer fazla vakit ayırmayın, ama gitmişken yukarıya galer düzü- kavron yaylasına çıkılabilir. uzungöl için aynı şekilde, uzungölden yukarı yaylalara doğru çıkarsanız diğer gölleri göreceksiniz.
gito'ya gidin. çinçiva'da kahvaltı yapın. kurban bayramında oldukça kalabalıktı oralar ama şu aralar sakindir diye düşünüyorum. karagöl'e bu sene ilk kez gittim, sizin de beğeneceğinizi düşünüyorum. doğa ile iç içe bir yer. erken gitmeye çalışın,şanlıysanız sis çökmeden gölü görün. gölde sandal turu dakikası 1 liraydı. deneyimleyin. mençunaya giderken biraz yürüme yolunuz var ama yine güzel bir şelale karşılıyor sizi. yalnız yapacak pek aktivite yok orda şelaleyi görür fotoğraf çeker dönersiniz. yöresel müzik olarak marsis-gökhan birben dinleyebilirsiniz. iyi eğlenceler.

  • ne demezsin  (14.09.18 15:26:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.