[]

Zenginlik nasıl bişey?

Az önce instagramda bir reklam gördüm, çorap reklamı... Çoraba da böyle reklam mı yapılır dedim acayip bişeydi çünkü. Fiyatı 159 Sek yaklaşık 110 Türk lirası bir çifti...

cdlp.com

5li paket alınırsa yüzde 19 indirim oluyormuş, 442 lira...

Türk lirası iyice değer kaybetti de bu nedir yav. Bunları alan insanlar da var, zenginlik nasıl bişey? Keşke ben de tecrübe edebilsem...

 
Bi dk Isveç'in en büyük ihraç kalemi "seri üretim marangozluk ürünleri" satan bir marka değil mi :D Bi de en son bi marangoz öldürüldüğünde olay olmuştu 2000 sene oluyo krallığı mı ne varmış gökyüzünde. (çok canım sıkılıyor uyku tutmadı :( )

Zenginlik de güzel bir şey olsa gerek. Her sorunun olmasa da pek çok sorunun çözümüdür sanırım. Gerçi kazandığım paranın artışıyla hayat standartımın değiştiğine hiç şahit olmadım. Çalışmayacak kadar zengin olmayı çok isterdim, o ayrı.
  • farabi  (14.09.18 03:05:01) 
coraplar bambu oldugu icin pahali, abd fiyati da $20, yani onlar icin 20tl gibi dusun. pek bir numarasi yok. parasal olarak zenginlik bence aysonu faturalari, kirayi falan nasl odeyecem diye dusunmemeye basladigin zaman basliyor, paranin hesabini kaybedinceye kadar devam ediyor. bir noktadan sonra para ile para yapmaya basliyorsun zaten..


  • cooperr  (14.09.18 06:19:41) 
Turkiye'de 2000 lira kazanip 20 liraya corap almaz misin?

Dolar bazinda o corap 20 dolar. 2000 dolar kazanip 20 dolara corap almak normal. Gecen Almanya'da kuzenim de 20 euroya corap aldidini soylemisti.

Bunlar TL'ye cevirince sana yuksek geliyor. Dolar 1.2 lirayken biz de alirdik boyle seyler hatirlarim o zengin oldugumuz gunleri.
  • Traveller  (14.09.18 10:00:10) 
isveçli bir arkadaşım var
sık sık türkiye'ye geliyor
her seferinde kadıköy'den 100lerce boxer short alıp orada satıyor, anlattığına göre boxer shortlar inanılmaz pahalıymış
  • superb  (14.09.18 10:04:49) 
başka bir yerde de yazmıştım bir ürünün fiyatını sadece ederi değil o ülkede ne kadara kakalarız mantığıda var pazarlama dünyasında bu sebeple orası çok pahalı değil ekonomik alım gücü ile alakalı orada 20 dolar burada 20 tl +1


  • basond  (14.09.18 11:24:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.