[]

Nike Run Club Etkinlikleri?

Eskiden, nike run club eğitmenler eşliğinde insanlar koşuyordu fenerbahçe sahilinde vs. Şimdi birden buna katılasım geldi ama sayfalarında vs. hiç bir yerde bilgi yok. Kapadılar mı dükkanı?




 
İsimleri değişti onların: (bkz: volt floyd)

voltfloyd.com
  • chicha  (13.09.18 10:37:56) 
Bu sanırım farklı bir grup ve sadece salıları koşuyor galiba. Bilgi için teşekkürler en azından bir deneyeceğim. Haftasonu özellikle sabahları yapan bir oluşum var mı peki?


  • levyashin  (13.09.18 10:55:52) 
  • superb  (13.09.18 11:00:57 ~ 11:02:20) 
instagramda gununegzersizi diye bir sayfa takip ediyorum. @reeboktr ile iş birliği içinde caddebosanda pazar sabahları egzersizler yapıyorlar. katılım ücretsiz. inceleyin isterseniz.


  • ferrarimizolaydisatardik  (13.09.18 11:04:49) 
Nike'a bakmıştım etkinlik yok diyor o yüzden iptal mi oldu diye merak ettim, adidasın etkinlikleri var ama onlar da dolu.


  • levyashin  (13.09.18 11:06:30) 
nike bir suredir etkinliklerini yapmıyor bildigim kadarıyla.rundamental, adidas istanbul runners, beat run crew,spartan run hafta sonu koşu yapan gruplar bildigim kadarıyla.


  • wishful thinking  (13.09.18 11:07:45) 
Evet Nike biteli uzun süre oluyor. Şu an aklıma gelen aktif koşu grupları,
Adidas runners istanbul (facebook "adidas runners istanbul" veya ig'da "filizaky" hesaplarından programı takip edebilirsin. Filiz Akay koçlardan biri.), Asics (ig: Asicsruntr), Rundamental, İstanbul Koşu Kuvvetleri (IKK), Volt Floyd.

Bu arada Volt Floyd'un koşuları Salı günleri Avrupa Yakasında yapılıyor.
Adidas'ın etkinliklerine telefon uygulaması olan Runtastic üzerinden kayıt oluyorsun.
  • peggy  (13.09.18 11:34:03 ~ 11:34:33) 
nike run club yazın tatil modunda, sonbahara doğru yine etkinlik yapmaya başlarlar.


  • blue rebel motorcycle club  (13.09.18 15:10:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.