[]

Bi bakar mısınız

1: maviden internetten kot almıştım. İstediğim gibi olmadı. Ama bir tam gün giydim. Bugün piazza acm de maviye götürdüm. Bu tek günlük değil çok kez giyilmiş kemer izi vs var dedi değiştirmem dedi eleman. Lan ben 150 lira verdim ona. Çok moralim bozuldu.

2: bende şöyle bir şey var. Niye var bilmiyorum. Zengin de değilim. Mesela bi yere gittik. Ben ödeyeyim hemen. Bugün arkadaşım yeni evleniyo masrafı var diye hesabı ben ödedim taksiyle eve bıraktırdım. İyi de bunların durumu da kötü değil ki. Hep böyle ama. Bi yere gidiliyo ben ödüyorum sanki ayıp gibi oluyo bölüşmek falan. Kazandığımın üstünde harcıyorum hiç para biriktiremiyorum. Nefret ediyorum bu yüzden kendimden.

3: iyi geçen bir günün sonunda veya iyi geçen zamanların o anında hep içimde kötü bir şey olacak işler kötü gidecek hissi endişesi oluyor. Aşamıyorum bunu. Kurtulamıyorum.

İyi geceler.

 
Hacım internetten aldığın şeyi 14 gün geçmeden cayma hakkıyla iade edebilirsin. Mağazayla elemanla uğraşma


  • 038576  (12.09.18 23:06:01) 
1: mavi'den ben de alisveris yaptim. bi kot bi gomlek almistim. ikisi de pahali olmasina ragmen cortladilar. gomlek yirtildi, kot da leke yapti. mavi'nin ismi var, kumaslari kaliteli degil. bu deneyimim icin benim de moralim bozuk. (kot:120, gomlek:90 tl)

2: kendini tut biraz. aliskanlik yapmissin. aliskanliklari birakmak zordur ama yapabilirsin.

3: bunu dusunmemeye calis. yine, bunu da aliskanlik haline getirmissin. beynin ayni dongude. kirabilirsin cok rahat.
  • Leonardo~Da~Vinci  (12.09.18 23:14:49) 
Üstteki arkadaş iade edebilirsin demis ama etiketi kesilen ürünler (açılan) iade ediliyor mu emin değilim. ama direkt gönder bence de.

2. özelliğin ben genlerle aktarıldığını düşünüyorum. kendinden çok başkasını düşünmek bu. uzun sürede sadece maddi değil psikolojik de zarar verir insana.

3. özellik de tipik nevrotik kişi özelliği. Dış kontrol odağın çok baskın, her an bir şey olabilir bunu değiştiremem düşüncesi.

Eğer bunlar hayatının merkezine oturursa profesyonel bir destek alanı öneririm. o zaman tekrar konuşalım.
  • a darkness coming  (12.09.18 23:20:30) 
Bir tarafınızdan uydurmak yerine 6052 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun Madde-48 (4) Mesafeli sözleşmeler kısmını okuyabilirsiniz.

www.resmigazete.gov.tr

Kullanılmış ürünü satıcıya cayma hakkınızı kullandığınızı yazılı olarak belirttiğiniz sürece teslim aldıktan sonraki 14 gün içerisinde koşulsuz iade etme hakkına sahipsiniz.

Edit: Cahilin biri gelmiş götünden ahkam kesmeye kalkıyordu, silip kaçmış.
  • 038576  (13.09.18 01:54:45 ~ 01.01.19 19:18:30) 
Valla ikinin çözümü var. Nasıl diye yol gösterebilir miyim bilmiyorum ama zamanında ben de öyleydim. Sonra hesap kitap yapıp moralini bozuyorsun, biriktirseydim şu kadar olurdu falan diyorsun. Sonra Alman usulune alışmadan önce arkadaşlarının davetini bile reddediyorsun. Sonra da ulan hesap bana kaçmasın diye arkadaşlarımla görüşemiyorum en iyisi görüşeyim ama hesabı da ortak ödeyelim kafasına geliyorsun.

Yapman gereken, kasa da veya masada hesap geldiği anda sakin ve mantıklı olabilmen. Bir de diyelim ki hesap 50 tuttu, cepten 25 veya 30 çıkar hacı sende 20/25 lira var mı de. Veya arkadaşına de ki, kanka sen karttan ver istersen ben sana nakit vereyim. Gibi gibi.
  • mezarkabul  (13.09.18 06:17:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.