[]

is degistirmek istiyorum ama is bulamiyorum sizde durumlar nasil?

Oncelikle sunu belirteyim; 30 kusur yasindayim ve kendimi bildim bileli calisiyorum. Muhtemelen yeni mezunlar icin bu surec daha zor su an. Ama ben uzun zamandir bu kadar kotu bir piyasa gormedim.

Abuk subuk pozisyonlar icin bile bin dereden su getiriyorlar. yok bir saat ingilizce testi, iki saat mathematics and logic test falan. Sanirsin muhendis alacaklar. Zaten yuz basvurudan sadece 2 tanesi geri donus yapiyor. bir de binbir turlu eleme cesidi. geri donus de yapilmiyor ayrica. sinav sonuclarimi alayim bari diyorsunuz, o da yok. isten cikarilsak ne yapacagiz belli degil. cok mutsuzum uzun suredir. İs arayan herkese, bu surecte bol sans ve kolayliklar diliyorum. Oneri, dertlesme, elestiri vs her seye acigim.

Tesekkurler

 
15 senedir çalıştığım piyasadayım almadığım sertifika eğitim kalmadı firma kriz nedeniyle işten çıkardı yüksek lisans herşey tamam bende bulamıyorum nalet olsun böyle düzenede ülkeyede


  • baknedicem  (12.09.18 20:27:30 ~ 20:28:23) 
yakın sürede birçok arkadaşım aynı dertten şikayetçi. hepsi kalifiye elemanlar ancak ya istediklerini bulamıyorlar ya da şaka gibi teklifler geldiği için işsiz kalmaya devam ediyorlar. asgari ücretin 500 lira fazlasını eriyor diye vaka analizi vs çalıştırıp iyi işler çıkartılmasına rağmen reddeden yerler duydum.


  • the coolest dude  (12.09.18 20:40:57) 
ben de değiştirme telaşındayım, bugün son mülakata girdim en tepeyle; pestilimi çıkardılar. seni işe aldıktan sonra 6 ayda sıkılıp gidersin diye endişelerim var diyor. salak saçma bi çalışma sistemin varsa, daha iyisini de bulduysam tabii ki gidicem ameka; ne istiyosun kan büyüsü mü yapalım.
zor yani, iyi şanslar arayışında.

  • Bruce  (12.09.18 20:50:20) 
6 görüşme üç sınava girdim referans kontrolü yaptılar bir gün sonra alımlar durdu


  • seyyar satıcı  (12.09.18 22:55:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.