[]

yalama olmuş minik vida

Telefonun önemli bir parçasını değiştirmem gerekiyor(önemli olmasa kırıp atacağım yenisini takmak için) ancak 1 tane küçük yıldız vida yalama olmuş herhangi bir boyutta saatçi tornavidası ile açmayı beceremedim. Sinir olup olduğu gibi geri kapattım telefonu. Diğer parçaların üstünde oldugu icin de bastırıp zorlamak istemiyorum çok fazla. Büyük vidaların açılma tekniklerini biliyorum ama böyle minnak bir vidayı nasıl sökebilirim ? önerilere açığım.




 
Tornavida diş tutmuyorsa vidanin üzerine strec film gibi bir şey koyun onun üzerinden Tornavida ile açmayı deneyin


  • kisa  (12.09.18 20:04:23) 
denedim işe yaramadı maalesef, teşekkürler.


  • alwayschargeneverbend  (12.09.18 21:58:46) 
streç film deyince aklıma alüminyum folyo geldi belki işe yarar :/


  • westblack  (12.09.18 22:00:10) 
alüminyum folyo çok kalın gelir iphone'un icerisindeki vidaları biliyorsanız aşırı küçükler sinir bozucu :/ . teşekkürler yine de.


  • alwayschargeneverbend  (12.09.18 23:02:06) 
Normal vidalarda demir testeresiyle üstüne düz bir çentik atılır, düz tornavidayla açılır. Onu ancak yankeskiyle, kargaburunla tutabilirsen çevirebilirsin.

Bir de böyle üstüne lastik koyup dene diyorlar ama bilemiyorum.

goo.gl
  • yirmisantim  (12.09.18 23:14:39) 
maalesef. telefoncuya bayılacağız bir miktar gibi görünüyor...

teşekkürler.
  • alwayschargeneverbend  (15.09.18 14:50:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.