[]

Giyim Kuşam

1)Giyim kuşamla ilgili tercihlerinize özel vakit ayırıyor musunuz? Yoksa mağazada mı karar verirsiniz ne alacağınıza?

2)Bu konuda daha zevkli ve orijinal olmak adına neler yapıyorsunuz? Bloglarla mı medyayla mı gözlemle mi yoksa sosyal medyayla mı ilerliyorsunuz?

3)Sizce öncelik kombin mi marka mı yoksa vücut proporsiyonuna öncelik vermek mi?

Eklemek istediğiniz düşüncelerinizi de dinlemek isterim.

 
1) Harcamıyorum. Genelde kafamda ne alacağım bellidir gider onu alırım. Bazen de tesadüfen aradığım şeyi görürünce alırım.
2) Tam anlamıyla hiçbir şey yapmıyorum.
3)Bence öncelik vücut şekline göre giyinmek.
  • Amaranta ursula  (12.09.18 18:19:52) 
1)harcarim. Dis gorunusume, kisisel bakimima ozen gosteririm.
2)bloggerlwri takip ediyorum ve kendi stilim cercevesinde seciyorum parcalari.
3) vucut prop.>kombin=marka. Siralamasi degisiyor bazen son ikisinin.
  • Deathrow  (12.09.18 18:34:37) 
1- Evet. Alacağım markanın sitesine girip saatlerce bakıyorum. 30 tane oluyor, sonra arkadaşlara gösterip 10 taneye düşürüyorum. 10 taneden sonra kendim karar verip 3 taneye inidiriyorum. Her şey hazırsa gidip alıyorum.

2- Zevkime güveniyorum ama pintrest'e falan bakıyorum bazen. İnsanlar ne giyiyor, nasıl kombin yapıyor falan diye. Arada Asap Rocky ne giymiş, nasıl giymiş ona bakıyorum. Seviyorum o herifin tarzını. Aynılarını almıyorum tabi ama o tarz kovalıyorum.

3- Birini seçmek zorundaysam kombin derim ben ya. Tarz olunmalı bence :)
  • eazy  (12.09.18 18:36:48 ~ 18:40:02) 
1)evet. internette gezer bakınır, boş zamanımda oradan beğendiklerimi mağazada canlı görür, sonra seçenekleri değerlendirir ve internetten ya da mağazadan alırım.

2)doğuştan zevkliyim, birini ya da bir akımı takip etmem.

3)hepsinin birleşimi ama kombin işine takıntılıyım biraz, uçuk giyinmediğim için nizamı uyumla sağlamaya çalışıyorum.
  • Bruce  (12.09.18 18:38:13) 
1. Hayır. Son beş senedir belki de hiç harcamıyorum. Para da zaman da. Mağazada karar vermem ne alacağıma. İhtiyacım bellidir, eğer yeni bir şey alacaksam marka seçimim de belli. Çok uzun süredir iki markadan ayakkabı alıyorum. Kıyafette çoğunlukla ikinci el bakarım. Bazı bitpazarlarını gezmek çok eğlenceli olabiliyor, o özel vakit ayırmaktan sayılıyorsa, arkadaşlarımla çok nadir de olsa gidiyorum.

2. İkinci el mağazalarında, değiş tokuş pazarlarında çok hoş kıyafetler çıkabiliyor. Özellikle elbiselerim ve ayakkabılarım hep sorulur, nereden nereden diye... Eski sezonlar ve kaliteli markalar çünkü. Blog takibim yok. Modayı takip etmiyorum.

3. Vücut şeklime göre.
  • buf-e kür  (12.09.18 19:16:51) 
1) Ayırmam
2) Hiçbir şey
3) Vücut şeklime göre

Kıyafet alışverişi yapmaktan, mağaza gezip bir sürü şey denemekten nefret ederim. Sadece çok ihtiyacım olduğunda alışverişe çıkıp en kısa sürede halletmeye çalışırım. Var olan kıyafetlerimi giyilmez duruma gelene kadar giyerim. En son 2 sene önce kıyafet aldım: aynı kotun iki farklı renginden, aynı tişörtün üç farklı renginden..
Üniversitedeyken ikinci el giysi satışı olurdu onu çok severdim bak.
  • pati  (12.09.18 19:28:51 ~ 19:29:10) 
1) Hayır.

2) Hiçbir şey. Çok iyi bir terzim olsun isterdim ama, ilerde olur umarım.

3) Vücut proporsiyonu en önemlisi daha sonra kumaş kalitesi ve kombin geliyor bence. Marka önemsiz.

Renk ve desen konusunda takıntılı değilim ama giydiğim şeyler çoğunlukla düz ya da gözüme hoş gözüken patternler içeren kıyafetler oluyor, yaka konusunda takıntılıyım garip gurup yakalı şeyleri giyemem V yaka da giyemem; seçeneklerim çok dar, bunların kesişim kümesinde olmadığı müddetçe almıyorum zaten.
  • fırt  (12.09.18 20:57:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.