[]

Spotify Kullanıcı adım

Rakamladan oluşan saçma bir şey oldu. Adamlarla iletişime geçtiğimde Facebook bağlantısını kesmişsiniz ondan olmuş falan dediler ama öyle bir şey yapmadım. 4 yıldır kullanıyorum bir kere ayarlara bile girmemişimdir.

Mesela çalma listem şu:
open.spotify.com

Bir bakar mısınız oluşturan olarak normal isim gözüküyorsa sıkıntı yok ama rakam olarak görünüyorsa adamların dediğini yapıp bu hesabı silip yeni açtığım hesaba aktarım yapacağım.

 
rakam evet. 11124411107


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (12.09.18 15:46:52 ~ 15:47:02) 
Bugünlerde Facebook-Spotify bağlantısı konusunda bir sıkıntı var. Facebook hesabımdan Spotify'e bağlanamadım. En son artık Spotify ile iletişime geçtim, bana buna benzer uzun rakamlı bir username verdiler. O sayede tekrar hesabıma girebildim.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (12.09.18 15:52:49) 
spotify o kadar gerzek bir yazılım ki, kullanıcı isimleri hakkında hiçbir çözüm sunamıyorlar.

bizim güzel bir kullanıcı ismimiz vardı, yanlışlıkla bir facebook hesabı ile ilişkilendirdik; her şey gitti. şimdi hem eskisini alamıyoruz, hem de yeni hali bir işe yaramıyor.

adamların buna ilişkin bir çözümü de yok. en az 3 4 yıldır soruluyor bu konu kendilerine, umurlarında değil, sıfır.
  • benibenim  (12.09.18 15:52:52) 
Mailinde sıkıntı var mı?

Benim de böyle ismim değişip garip bir şey olmuştu. Sonradan fark ettim ki mailim de değişmiş. Onunla da kalmamış, aslında spotify hesabımı biri ele geçirmiş.
2 kişi kullanıyorduk resmen. Bir şarkıyı dinlerken aniden kesilip adamın açtığı şarkı çalmaya başlıyordu. Üstelik gördüğüm kadarıyla latin amerikalı kulak kanatan hiphop şarkılar dinleyen bir apaçiydi.

Sonra mail falan attım, çözülmedi, hesabı kapatmak zorunda kaldım. Yeni hesap aldım ama çalma listelerim falan hep gitmişti maalesef.
  • peggy  (12.09.18 16:19:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.