[]

Pileysteyşın Sorusu

Şimdi çok sevdiğim bir yakınım bana Playstation almak istiyor hediye olarak. Ama bu hediyeyi değiştirtme ihtimalim de mevcut.

1- En son PS4 çıktı sanırım. Bunun versiyonları çeşitleri filan var mı ?

2- Bunun oyunları korsan olarak bulunmuyor ve genelde 100 tl den başlıyor sanırım. Hani güç yeter mi sürekli oyun almaya. Sonuçta PC de torrent indirip oynuyoruz.

3- Playstationla oyun oynamak nasıl bir duygu :) Yani sorum şu mesela ben bi GTA 5 i yada FİFA yı bilgisayarda klavyede oynayan bir adamım.

4- Onun yerine iki tane logitech kablosuz joystick alsak aynı kapıya çıkar mı ?

5- Bir arkadaşım "ben bu ps4 ü aldım ama bir süre sonra köşede boş boş durdu." dedi. Böyle mi oluyor?

Not: Evde 42 inç LG Tv var.

 
Döviz nedeniyle 100 liraya oyun bulamayabilirsiniz. Ps4 pro çıktı. Gta fifa online oynarım dersen psn hesabı satın alman lazım. Aylık bir ücreti vardı.


  • sutlu nescafe  (12.09.18 10:50:56) 
1- PS4 'ün versiyonları var. Dahili hafıza kapasiteleri farklı (500GB var, 1TB var). Bir de bunun dışında PS4 PRO var. Bunun gücü daha iyi mi emin değilim. En büyük farkı 4K görüntü kalitesini destekliyor. PS4 normal olanı en fazla HD.

2- 100TL de var, 250 de. Zaman içerisinde fiyatları düşünüyor. 30TL, 60 TL'ye de oyunlar var. Genelde download edildiğinde aynı oyun daha ucuz oluyor. Bazen ise gittigidiyor'dan filan daha ucuz oluyor.

3- PS'da oyun oynamak çok keyifli. Bilgisayardaki gibi "benim bilgisayarımda nasıl olacak" sorusu yok. Uyumsuzluk vs. yok, performans konusunda sıkıntı yok.

4- Çıkmaz. Sistem oyun için optimize edilmiş.

5- Olabilir. Herkes her gün oyun oynamıyor. BAzen her gün oynuyor insan, bazen bir ay ellemiyor. Size kalmış. Genel olarak oyun oynamayı seviyorsanız PS4'le de oynarsınız. Normalde oynamayı sevmiyorsanız daha az oynarsınız. Ama PS4 oyundan soğutmaz tam tersi yeniden oynatmaya başlıyor.
  • burfak  (12.09.18 11:53:09) 
ps4 1 gb aldım nisan ayında. ben de makarasına ilk aldığım zamanlarda boş durmasın o kadar para verdim diyordum. psn üyeliği senelik 180 tl sanırım. gta5 i falan 50 60 tl ye aldım. nisan ayında ps4ü alırken pes 2018i 150 tl ye aldım d&r'dan, 1 ay sonra 50 tl oldu psn'de. aylık 2 tane oyun veriyor ücretsiz. ilk aldığım ay mad max, geçtiğim ay mafia 3, bu ay da god of wars3 var. alınabilir oynuyorum günde 1 saat de olsa, bi maç yapim bi kaç adam vurim falan diye


  • euphrat  (12.09.18 13:49:12) 
1- evet, pro modeli var. Ama açıkcası gereksiz pro falan. Çok detaycı falan değilsen arada çok fark olduğunu düşünmüyorum ben. Pro nun çıkışı tamamiyle ulan bu cihazları yaptık ama teknolojinin çok gerisinde kaldı kafasıydı.

2- 100 liraya bulamazsınız. hele hele artık ilk çıkışları 299 lira oluyor. Ama ps nin özel oyunları 3-4 ay sonra alınabilecek fiyatlara iniyor. Ben artık o kadar para veremiyorum mesela. 4 ay sonra falan indirime girerse alabiliyorum. Ya öyle yaparsın ya da takas işine gireceksin.

3- Büyük keyif. Tv karşısında ayakları uzatarak oynamak, hele hele benim makina çalıştıracak mı falan derdi yok. Tak cd yi aç oyna falan. Gamepad için soruyorsan eğer fps oyunları zor oluyor ilk başta ama zamanla alışıyorsun. klavye farenin verdiği hassaslığı alamıyorsun ama tps-aksiyon oyunları, menü kullanımı falan emin ol daha rahat. İlk başlarda biraz yadırgarsın ama zaman geçtikçe ''ohh be qeyf'' diyeceksin emin ol :)

4- ....

5- Hayır olmuyor. Oyun oynamayı seviyorsan emin ol öyle durmaz o cihaz :) Ps4 direk oyuncular için oyunculara yapılmış bir cihaz. Sürekli yeni oyun çıkıyor, sürekli hayplanıyorsun.
  • eazy  (12.09.18 14:05:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.