[]

elektrik süpürgesi tavsiyesi alınır!

bütçe en çok 800 tl diyelim.

ne almalı? ne almamalı? nasıl bir modele yönelmeli, toz torbasızlar nasıl?

teşekkür

 
Toz torbasızları temizlemek bir zulüm. Toz torbalıda kral Miele'dir ama o fiyata zor. Piyasayı araştırın. Toz performansı kesinlikle A olsun. Halı performansı C olabilir. Bizdeki Miele'nin halı performansı B ya da C sanırım ama tam güçte halıdan kaldıramıyoruz. Yaşlı annaneye geçen ucuz olsun diye Arnica Terra aldık. Umduğumdan iyi çıktı. Hem sessiz hem de halı performansı da gayet iyi.


  • Evocati  (12.09.18 08:08:42) 
torbasızı temizlemek neden zulüm anlamadım.
3 yılır cayır cayır kullanıyoruz philips'in bi modelini.
ama 800 tl'ye torbasız zor.

fakir'in iyi bir modelini alabilirsin bence.
annem sanırım 15-20 yıldır fakir bir makine kullanıyor.
  • teritori  (12.09.18 08:19:14) 
söyledim gene söylerim süpürgede rowentadan şaşmayın.


  • mikahakkinen  (12.09.18 08:24:40) 
Philips toz torbasız kullanıyorum. Birkaç kullanımda bir filtresini haznesini yıkıyorum. Düşük bir model olmasına rağmen hafif ve hareketi kolay olduğu için memnunum. 500 civarı olması lazım zamlardan önce 400 idi fiyatı. Philips compact pro modeli galiba.


  • curukturpkokusu  (12.09.18 09:05:33) 
Yeni toz torbasız Tefal aldım. Daha önce toz torbalı philips kullanıyordum. Toz torbasına kurban olayım. Fark o derece...


  • SiyamkedisiZorro  (12.09.18 09:47:32) 
bütçe içinde değil akat phlips marathon kullanıyorum, torbasız kalp. temizlemesi fln çok kolay, torbasız varken neden torbalı alınır bilemiyorum.


  • benaslinda  (12.09.18 11:34:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.