[]

Diş hekimi ve diş teknisyeni arkadaşlardan tavsiye

Arkadaşlar şu an Rusya sınırları içinde bulunuyorum ve Türkiye’ye diş tedavisi için gelmem mümkün değil. Buradaki doktorlara pek güvenemedim. 1 dişimin çekilmesi gerektiğini, ikisine de dolgu yapılması gerektiği söylemdi. Röntgeni paylaşsam teyit alabileceğim arkadaşlar var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler




 
oradaki doktora güvenmemeni anlayabiliyorum fakat buradaki teknisyenden hekimlik beklemeni anlayamıyorum.


sol alt 6 numaralı dolgulu dişinde çürük var gibi görünüyor, kanal tedavisine gidebilir de. çekilecek olan yirmilik dişlerinden mi? onların çekilmesi uygun görünüyor ama aciliyeti hakkında bu röntgen fikir vermiyor çok.

çözünürlük o kadar kötü ki yorum yapmak çok güç. başka çürük varsa da net göremeyince bir şey diyemedim. zaten çürük tespiti için küçük röntgen kullanılır. bir de bir çürüğün röntgende görünmesi için ilerlemiş olması gerekir. ağız içinde yeni başlayan bir çürük tespit etmiş olabilir. bu da röntgende görülmez.

rica ederim.
  • bir ileti paylastim  (12.09.18 01:10:59 ~ 01:11:13) 
Çok teşekkür ederim detaylı cevabınız için. Siz de haklısınız. Önerilerimizi dikkate alacağım. Sevgiler...


  • baruch  (13.09.18 07:24:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.