[]

Havada durmayan baza

Bir bazalı yatak aldık. Adamlar kurarken kaldırdılar kapağını havaya, durdu öyle. Sonra yatağı üstüne koyup gittiler. Şuanda kaldırdığımda o şekilde durmuyor bıraktığım an güm diye düşüyor. Şimdi ben yarın satıcıya gidip ortalığı ayağa kaldırayım mı?




 
Yok mümkün değil kitlenmiyor


  • retiredcolonel  (11.09.18 23:56:22) 
Ortalığı ayağa kaldırmayın bence hemen. Normal bir şekilde problemi söylerseniz gerekeni yaparlar büyük ihtimalle, yeni almışsınız sonuçta. Kabul etmezlerse ortalığı ayağa kaldırırsınız :)


  • tingen  (12.09.18 00:14:15) 
evet tabii ki de.hidrolik sistemi arızalı ürünü size satanlara karşı yapmanız gereken bu.


  • hebanon  (12.09.18 00:31:48) 
yatagi koyunca bos haline gore daha direncsiz duruyor. daha kolay dusecek gibi oluyor. mesela benimki uzerine yatak varken hafif zorlamayla kapaniyor? sizinki boyle mi?

eger hic direnc gostermiyor hemen sakkadanak dusuyorsa degisim talep edin. en azindan yaylar degismeli. bildigim kadariyla gazli yay kullaniliyor. yaylarin gazi kacmis olabilir.
  • tabudeviren  (12.09.18 01:35:04 ~ 01:35:43) 
Tek kişilik mi çift kişilik yatak mı? Çift kişilik ise baza kapağı çift mi tek mi?

Yani üstünde yatak yokken iki kapak ayrı ayrı açılabiliyor mu? Yok değil tek kapak ise iyi bir tercih olmamış. Çünkü bütün ağırlığı iki adet amortisör taşıyor.

Amortisörlerden biri patlak, ya da ağırlığı kaldıracak güçte amortisörler seçilmemiş. Çağırın gelip değiştirsinler, tehlikeli bir durum. Allah korusun altında biri filan kalır.
  • John Bloor  (12.09.18 08:02:18) 
tek kapaklı iki kişilik yatak. evet iyi bir seçim olmadı malasef. tufaya geldik biraz.

bir sn bile durmuyor, elimi bıraktığım an güm diye çakılıyor. satıcı üzerindeki yatağın ağır geldiğini, başka bir yatakla değiştireceğini söyledi...
  • retiredcolonel  (12.09.18 20:28:48) 
Bence zamanı geçmeden amortisörlerin daha güçlü modelleri ile değişmesini isteyin, yoksa kullanmak eziyet olur.


  • John Bloor  (13.09.18 09:47:19) 
sorun halloldu : )


  • retiredcolonel  (14.09.18 13:51:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.