[]

Taksim ya da Beşiktaş'ta içmelik mekan

Gönül isterdi ki Kadıköy'de olalım ama çoğunluk Avrupa yakasında olduğu için Taksim ya da Beşiktaş'ta takılmak durumundayız. Bu ikisinden birinde makul fiyata içki içebileceğimiz, çok salaş olmayan bir mekan önerebilir misiniz?




 
beşiktaş kosmos


  • sir gawain  (11.09.18 23:02:50) 
Köşedeki çıtır pub da iyidir uygundur ama efes yok:(


  • penaltiyi taca atan centilmen futbolcu  (11.09.18 23:04:19) 
taksim sanat fiyat ve ortam açısından iyidir, terası da var ayrıca.


  • rockdriller  (11.09.18 23:10:19) 
Barbaros bulvarı üzerinde biergarten güzel mekan. 3 ay önce fıçı 50lik bira 11tl idi ama 3 ayda çok şey değişti. Güncel hali nasıldır bilemem


  • zencipanda  (12.09.18 00:46:49) 
Beşiktaş Arsen Lüpen


  • kaset  (12.09.18 11:47:25) 
@zencipanda nın dediğine istinaden biergarten'da şu an fıçı bira 13 tl gibi bişeydi. daha yeni gittim. yine barbaros bulvarında onun muadili olan bikaç yer daha var. fiyatlar aynı. görürsün zaten güzel mekanlar.
onun dıunda beşiktaş'ta united pub vardır. dünya biraları falan var. fiyatlar uçuk değil. kilit bar bir de beşiktaş'ta benzer konseptte.

  • moratoryumkisilik  (12.09.18 12:10:35) 
biergarten+1

gunner var yaninda ama mac olunca mac aciyorlar :(
  • jimicik  (12.09.18 13:21:22) 
Bira için Külüstür
Şarap için Misket
Rakı için Beşiktaş'ta Bir Meyhane
  • monogram  (12.09.18 13:25:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.