[]

Günlük müzik dinleme süreniz ne kadar? Neler dinliyorsunuz?

Spotify, Apple Music, Fizy gibi mecralar bu süreyi arttırsa da insanların eskisi kadar “kişisel zevk olarak müzik dinleme”ye vakit ayırmadığını görüyorum.

Sizin müzik dinleme süreniz ortalama ne kadar? Daha çok hangi tür müzikler dinliyorsunuz?


 
Sabahtan aksam mesai bitimine kadar kesintisiz dinledigim de oluyor, gun boyu hic dinlemedogim de. Degisken.

Elektronik dans muzigi dinliyorum agirlikli.
  • stavro  (11.09.18 16:46:24) 
0 dk ile 20 dk arası.


  • sopiro  (11.09.18 16:46:52) 
dinleme sürem stavro +1 bazen günde 10 saat, bazen hiç, geçen yıl spotify da 20.000 sk müzik dinlemişim, bu da her gün 1 saate tekabül ediyor.

türkçe alternatif/pop. yeni çıkanlara da mutlaka bakıyorum, bildirğim/duyduğum biri varsa mutlaka dinliyorum.
  • benaslinda  (11.09.18 16:51:20) 
En az 4-5 saat

Funk, jazz ve blues ağırlıklı zaman zaman arialar da dinliyorum.
  • old possum  (11.09.18 17:03:08) 
bu sene 11326 adet şarkı dinlemişim. 3-4 saat ediyor. ama bugün hiç dinleyemedim mesela :/ değişiyor ama rock/indie ağırlıklı denebilir.


  • tepedeki psychedelic adam  (11.09.18 17:05:57) 
günde 3-4 saat tahminen. bunun 1-2 saati ofiste ses olsun diye açıyorum. ama asıl önemli olan kısım evde 1-2 saat kadar sadece müzik dinlemek için müzik açıyorum. pikabım da var ama tidal işleri çok kolaylaştırdığı için nadiren plak dinliyorum artık. giriş seviyesi bir sistemle bile keyif alıyorum. çoğunlukla jazz ve 60/70 dönemi rock müzikler dinliyorum ama düzenli dinleyince çok daha farklı tarzlar,farklı sanatçılar keşfediyorsunuz ister istemez. bu sayede tv ve dizi izleme gibi zaman öldürücü şeylerden de uzaklaştım. bol kitap okumaya başladım tekrardan. kesinlikle tavsiye ederim. ucuzundan da olsa yalnızca müzik çalmak için üretilmiş ekipman edinin derim.


  • genc irisi  (11.09.18 17:35:57) 
4-5 saat en az dinliyorumdur herhalde ama tam saatini bilemiyorum. Rock, jazz, funk, dnb, jungle her yol var.


  • fırt  (11.09.18 18:52:15) 
Çok saat. Müzik dinlemeyi severim.

Belli bir tarzım yok. Trip hop, Rock, Rap, outlaws styla şarkılar falan alayını dinlerim.
  • eazy  (11.09.18 19:21:56) 
İşteyken müsaitsem dinliyorum. Ya klasik rock kanalı dinliyorum ya da kendi playlistim var mp3 onu dinliyorum. Flamenco'dan, heavy metale her şey var.


  • bos gezenin bos ustasi  (11.09.18 19:26:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.