[]

imamlık

Ben çocuğum olursa eğer imam yapmayı düşünüyorum. Düşünsenize o mevlut senin bu mevlut benim ekstralar artı maaş artı öbür dünyada saygın bir yer.... Hem bu dünyada hem de öbür dünyada kazanmalar- win win situation tam olarak.

İmamlık harika bir meslek-iş artık her neyse değil mi sizce? günde 5 vakitten yarımşar saat. ooh.

30 yaşından sonra imam olunur mu? siz olsanız çocğunuzu hangi mesleğe yönlendirirdiniz?

 
iyi para var, mantıklı. hem bu dünyada hem de diğer tarafta rahat eder.


  • Neill  (11.09.18 13:45:58) 
İstediği mesleğe.


  • nolmus yani  (11.09.18 13:47:53) 
Valla bence de imamlık güzel iş, keşke çocuklarım imam olabilse. Hem az da olsa maaş garantisi hem de götü başı kaybetmezse imanını da kurtarır.

Ama sanki o kadar da kolay değil gibi, her sabah ortalama 5 de kalkıp namaz kıldırmak ya da ortalama her gece 22 de yatsıyı kıldırmak zor olsa gerek.

Yapılan işin beden yükü yok eyvallah, ama saatler pek kolay değil. Gün içinde bazen kaçamak yapabiliyorlar, cemaatten birinden rica edip öğleni başkasına kıldırıp işlerini gördükleri oluyor, ama haftada bir kereden fazla yapınca göze batarlar.

Hemen birileri şikayet ediyor zaten. Yani öyle çok da yerilecek bir iş değil bana göre.

Az çalışıyorlar dersen, akşama kadar o sözlük senin bu forum benim, instagramı tweterı facebooku gezen bir çok beyaz yakalılardan daha az çalışmıyorlardır eminim.
  • John Bloor  (11.09.18 13:49:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.