[]

likya yolu protein tozu

9 gunluk bir yuruyus palnliyorum. evde gecen sene aldigim bir bidon protein tozu var. yanima bir miktar alsam, yururken suyuma bir olcu katsam nasil olur? hem yuk tasimamis olurum, hem de (olmayan) kaslarim erimez.




 
güzel fikir. ölçüye dikkat edin. günde bir ölçek için. bol bol da su.


  • charlotte blanc  (11.09.18 11:24:14 ~ 11:24:42) 
Konuya daha hakim arkadaşlar net cevap verirler ama toz içen ve spor yapan biri olarak az buçuk mantık yürütüyorum, yolda sana enerji verecek yiyecekler lazım. Protein değil.

E özellikle kas çalışmadığın kasları yırtmadığın için aldığın protein nereye gidecek? Kaslara mı yoksa karaciğere mi?
  • John Bloor  (11.09.18 11:25:39) 
tabi sirf protein tozuyla yurumeyecegim butun yolu. ama arada yerlesim yerlerine ugrayamadigim rotalarda yemeksiz ac kalirsam idare eder diye dusundum. cunku ocak, tup, makarna da tasimak istemiyorum.


  • jimicik  (11.09.18 11:30:21) 
9 günde kas kaybetmezsin, para verip alayım mı diye sorsan gerek yok derdim ama elinde varsa kullan. Fakat ben yürüyüşe çıksam, gerekli durumlarda enerji takviyesi olması için dekstroz kullanırdım.


  • angelus  (11.09.18 11:31:38) 
Gainer al yanina onun yerine yanina. Saglam enerji verir.


  • stavro  (11.09.18 11:33:41 ~ 11:34:18) 
dekstroz'u gugulladim da, hizli emilen bir seker diyor. prediyabet var bende, bunu acaba doktora sormak gerekir mi? seker hic tuketemiyor degilim ama oyle yogun sekilde de almam. gerci enerji harcandigindan seker de surekli dusuyor olacak. bilemedim.


  • jimicik  (11.09.18 11:40:05) 
gereksiz bir yük olur götürme bence çünkü sana enerji veren ürünler lazım olacak, ben yürüdüm 15 gün, deli gibi ekmek yemek istiyorsun, ceviz fındık fıstık ne vb baya al yanına, kurtarıcım oldu bazen onlar.


  • blue rebel motorcycle club  (11.09.18 18:54:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.