[]

beyaz esya piyasasi ve bir takim sorular

merhaba,

gelecek nisan gibi dugun yapmayi planliyoruz.

1. beyaz esya piyasasinin dususe gectigi, alim firsati verdigi :) bir donem var mi? varsa hangi aylar?

2. beyaz esyalari mediamarkt gibi teknoloji marketlerinden satin alip teslimati birkac ay erteleme sansimiz oluyor mu? simdi alip gelecek nisan ayinda teslim edin deme sansimiz oluyor mu?

3. eger parasini odeyip birkac ay sonra teslim almak istiyoruz dersek, garantisi teslim tarihinden itibaren mi basliyor yoksa satin alinan tarihten itibaren mi basliyor?

tesekkurler, bol kazancli gunler.

 
3- garantisi kurulum ile başlar.


  • tabudeviren  (11.09.18 11:25:31) 
1- böyle aylar yok
2- evet biz böyle yaptık parayı peşinen ödedik karşılığında senet aldık (ocakta) Temmuzda eşyaları istedik stoklarımızda kalmadı deyip üst modelini verdiler.
3-garanti kurulumdan itibaren yetkili servisçe başlar sakın media marketten falan garanti uzatma satın almayın kuruluma gelen ekipten garanti uzatma alın.
  • basond  (11.09.18 11:26:59) 
1.vardır modelleri belirle aralık ocak gibi git bayilerden fiyat al. kışın daha uygun oluyor. stoğu olanlar eritmeye çalışıyor.
2.oluyor. her firmada oluyor. ocakta alıp haziranda bile teslim alabilirsin.
3.garanti servisin gelip kurulumu yaptığı zaman başlar.
  • mikahakkinen  (11.09.18 11:27:02) 
Bir ara ekonomik durgunluk varken KDV'yi kaldırmıştı devlet, kışın belki yeniden olabilir. Belki de her şeye olduğu gibi buna da zam gelebilir.

Normalde garanti süreci servisin gelip kutuyu açması ve kurulum yapmasıyla başlar, doğrudur.

Ama bence bu piyasada parasını ödeyip malı sonra alırım demeyin, ne olur ne olmaz.
  • John Bloor  (11.09.18 11:27:59) 
@basond garanti uzatma paketini neden kurulum ekibinden alalim? daha uygun mu oluyor yoksa teknoloji marketinin yaptigi garanti uzatma ileride sikinti mi cikartiyor?

bir de bu kampanyalari takip edebilecegim bir web sitesi var mi bildiginiz?
  • seksli harf  (11.09.18 11:36:20 ~ 11:37:04) 
1- maalesef yok, denk gelmedim.

2- ekim sonunda bizim de düğünümüz, haziranda aldık kredi kartı ile, bugün teslim aldık.

3- kurulum tarihinden itibaren başlıyor.

Günlük teyit edildi :)
  • MiraTaurus  (11.09.18 11:42:01) 
@seskli harf

şöyle oluyor sen mediamarketten(ileride mm olarak yazılacak) aldığında 2+5 yıl garanti veriyor diyelim o ilk 2 yıl olanda her türlü kurulumu yapan orijinal servis ekibi geliyor.
ancak mm den +5 alırsan 3. yıl servisi değil mm yi araya sokman gerekiyor. fazladan iş oluyor. ayrıca kuruluma gelen ekip +5 yıl için 200 tl isterken mm 500 tl istiyor.
bu sebeple kuruluma geldiklerinde garanti uzatmak istiyorum deyip ek ücret karşılığında hemen uzat kimseyi araya sokma paranda cebinde kalsın.

edit: ha biz darty den almıştık darty kapandı. kavun gibi onlardan uzatmayı almıştık neyseki bozulmadı hiç makineler.
  • basond  (11.09.18 11:44:53 ~ 11:45:53) 
son soru olarak: teslim alinacak tarihi satin alirken kesin olarak belirtmek gerekiyor mu? yoksa bu tarih esnek olabiliyor mu? veyahut mart dedik adamlara ama ayarlayamadik ev falan nisan gerekti bize esyalar.


  • seksli harf  (11.09.18 13:11:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.