[]

Ankara'da Sarı Kağıda Fotokopi/ Kitap Bastırmak

Sayın Gutenberg'ler Günaydın,

Yıllardır pdf'ten tez olsun kitap olsun hep kök çarşısı'ndaki bir abiye bastırıyordum.
Geçenlerde İstanbul'dan bir arkadaşımda gördüm, beyaz ve sert kağıt yerine sarı bir kağıda bastırmış kitapları. Kitap hem daha ince olmuş hem de sarı kağıdı okumak gözleri daha az yoruyor.

Şimdi sorum şu, Ankara'da sarı kağıda baskı yapan fotokopici var mı? Ek olarak, son zamlardan sonra sayfa başı kaç kuruş oldu?

Teşekkürler

 
Fiyatı bilmiyorum. Ama Cebeci'de Beta Copy ve 72 Copy talebinize olumlu yanıt verebilir.


  • grobet  (11.09.18 08:55:14) 
Fotokopiciler çok fazla kağıt sıkıştığı için o kağıtlardan kullanmak istemiyor. Genelde 80gr A4 kullanıyorlar.


Ayrıca fotokopi sayfa başı 6-10 kuruş arasında değişiyor fiyatlar arttığı için.(üniversite cevreleri için konuşuyorum)
  • jackyr  (11.09.18 08:57:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.