[]

Araç Sorusu

Ey ahali selamlar sevgiler,

Şimdi bu kardeşiniz bugüne kadar araba işine aşırı soğuk baktı. Toplu taşıma varken neden araç alayım kullanayım dedim. 4 Yıllık ehliyetim var 1 kere direksiyon başına geçmedim.

Fakat gelin görün ki haftada 2-3 defa minimum çekmeköy tuzla arası gidip gelmem gerekiyor. toplu taşıma ile yolum 2 saati buluyor sadece gidiş. araç ile gitsem gelsem toplam 1 saat. Bu yüzden tükürdüğümü yalasam mı moduna girdim.

Ehliyet alırken bir sorun yaşamamıştım. peugeot 206 ile daha ikinci gün yoğun trafiğe falan daldırmıştı hoca. Ama genel olarak aşırı tedbircan bir insanım ve bu huyum yüzünden trafikte ablak gibi kalır mıyım korkum yok değil. Yada ben trafik kurallarına uymaya çalışırken teksas olan ülkemizde diğer sürücülerden dayak yer miyim :)

Tabi bu duruma dair yorum tavsiye alınır. Fakat asıl soru 2. kısımda başlıyor. Niyet etsem 2. el bir araba almak için ne tavsiye edersiniz? Smart'lara doğru bir yükselmedim değil. Park sorunu yok. Üzerine ben sedan tipi araçları kullanabileceğimi düşünemiyorum hep büyük geliyor başını sonunu arabanın takip etmek yorucu görünüyor. Bu yüzden Smart olmasa da kısa arabalar tercihim. Girmesi çıkması takibi kolay olur en azından benim için. Otomatik sanırım benim gibi bir acemi için en temizi. İkinci el için böyle +- 10k olacak şekilde 30k lık ikinci el piyasası olan bir araç önersenize ey duyuru. Bi de bahsettiğim profilde biri nelere dikkat etmeli? Ufak sürtmeler olur en başta o yüzden daha önce boya yemiş araç bak ucuz olur acemilik atarsın mı dersiniz ne dersiniz?

Sevgiler

 
düşük model fiesta, corsa, polo bakmanı tavsiye ederim.


  • dedim ben sana  (11.09.18 07:35:46) 
Punto evo hocam.


  • brad pitt  (11.09.18 08:32:33) 
Punto evo +1
Dış ölçülerine göre içi en ferah B sınıfı araç,donanımı da zengin.
Yalnız sizin yerinizde olsam über veya farklı alternatif denerim.Araç çok masraflı.Bugün mesela kasko-sigorta günüm,1400₺,6 yıllık hasarsızlığım olmasına rağmen.Muayenesi,bakımı,otoparkı,hasarı,yıkatması,mtvsi,yakıtı,eş-dost taşıması...maddi-manevi yoruyor..
  • arenas  (11.09.18 10:03:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.