[]

Nerede ev aramalı?

Selam ola.

Tercihen Yenikapı-Hacıosman metrosuna (Boğaziçi'ne gidişte kolay olsun diye) veya Kadıköy-Tavşantepe metrosuna (hatun kişi rahat gelebilsin diye) yakın ev bakınıyorum bir süredir 1+0 veya 1+1 şeklinde. Bakındım bakındım istediğim gibi bir yer bulamadım lakin.

Hürriyet emlak ve Sahibinden'den Kadıköy, Şişli, Levent, Beşiktaş ve Sarıyer'e baktım şimdilik. Başka sitelere veya ilçelere mi baksam n'apsam? Nereye bakayım mesela?

 
1+0 bakma. ben bir kere oturdum pişman oldum. onun dışında istanbul'da yaşama gibi bir enayiliğe daha düşmedim.


  • dirildimde geldim  (11.09.18 03:38:04) 
4 veya 8 ay kadar kalacağım zaten, ondan çok sıkıntı değil benim için. Ben de sevmiyorum lakin İstanbul'da yaşamayı.


  • uyku inadim inat  (11.09.18 05:07:56) 
İstanbul 216 fikirtepe bence istediğin yer olabilir. Yine o çevreye bakabilirsin.


  • fasulyek  (11.09.18 06:27:07) 
acıbadem veya kadıköy merkeze bakabilirsin.
hem avrupa yakasının keşmekeşinden uzak olursun hem de şehrin göbeğinde olursun.

  • teritori  (11.09.18 08:06:20) 
Fikirtepe çok metrobüs yanı, açıkçası ben sevemiyorum. Neden 8 ay için ev alıyorsunuz onu da pek anlayamadım İstanbul'u düşününce:)

Yeldeğirmeni civarında bazı evleri yenilediler. Acıbadem'i de semt olarak çok beğeniyorum.
  • kaset  (11.09.18 17:58:16) 
Kiralık olarak aRıyorum, alıyorum demedim. O bence de saçma.

Yüksek lisans, bir tane dersim kaldı bu dönem için. 4 ay olayı o, 8 ay olayı da belki kalabilirim, ama şu an kesin de bir şey diyemiyorum falan.
  • uyku inadim inat  (11.09.18 21:11:34) 
bütçe? anadolu yakasında en optimum yer bence küçükbakkalköy, içerenköy. onun da metroya yakın yerleri.


  • zgrydn  (11.09.18 21:16:48) 
1500 civarı var şu an kafamda, ama az bir miktar daha çıkabilirim gerekirse.


  • uyku inadim inat  (12.09.18 04:18:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.