[]

Bizim jenerasyonun en kotu milli takimi?

90'liyim arkadaslar. Şimdi bizim gordugumuz en kotu milli takim bu oluyor değil mi?

onemli turnuvalara katilamadigimiz zamanlarda bile bundan iyi futbolcularimiz vardı değil mi?


 
Futbolcu havuzu değil takım boktan. Takım değeri İsveç'ten çok daha yüksek ama İsveç kadar top oynayamıyor. Bunu futbolcu kalitesiyle açıklayamazsın.


  • bos gezenin bos ustasi  (10.09.18 22:55:59) 
Futbolcularin degerini biz sisirmiyor muyuz? Bizim futbolcular isvec'li olsa djugardens'ten oteye gidemez diye dusunuyorum. Cengiz haric


  • yarey  (10.09.18 23:00:00) 
Hiddink'in elindeki takım çok daha kötüydü bence, daha tunay torunların olduğu saçma milli takımları da hatırlarım, 2000-2004 ve 2008-2010 hariç genelde kötüydü sanki şu anki milli takım oyuncu kalitesi olarak çok daha iyi kötü yıllara göre ısrar edilirse bence belçika gibi olmasa da öok daha iyi olur.


  • gezegen olan pluton  (10.09.18 23:00:18) 
Ulen vallahi ben açacaktım ya. Ne olacak beyler bu milli takımın hali? Oğuzhan'ın ne işi var? Çıkar Oğuzhan'ı sok Olcay'ı.

1-evet
2-evet

edit: vavy .mk el birliğiyle maçın gidişatını değiştirdik. :D
  • datnet  (10.09.18 23:01:45 ~ 23:26:12) 
@gezegen olan Pluton: bak haklisin, o donemi unutmusum. Almancilarla doldurmustuk milli takimi, özil gibi olurlar diye


  • yarey  (10.09.18 23:05:35) 
Abdullah avci'nin dönemiydi o tunay torun vs. O dönem rezildi.

Ama bence bu milli takım kötü değil. Cenk bugün çok formsuz, normalde oynadiğindan kötü oynuyor yoksa son 5 yildaki en iyi milli maçi oynuyoruz bence. Hatta tüm konuştuğum arkadaşlarım da o görüşte. Siz beğenmediniz mi bu milli takımı?
  • nundu  (10.09.18 23:07:34) 
Acikcasi ikinci yaridaki çaba takdire sayan.
Ama ne bileyim, sanki hep anadolu topcusu dolusmus gibi. Yani futbolla yatip kalkmayan biri su kadrodan 5-6 kisi sayamaz. Oysa eskiden sergen, oktay, hakanlar, emre'ler, ilhan, tuncay, fatihler, bulent, nihat, ... Hep buyuk isimler olmustur

  • yarey  (10.09.18 23:13:03) 
Cenk Enes
Abdülkadir Cengiz Hakan Çalhanoğlu Yusuf Yazıcı Oğuzhan Emre Akbaba
Okay

Defansı geç hadi çok parlak sayılmaz defansımız. Ama şu forvet, kanat, orta saha kadrosuna kötü diyemez kimse.

Yönetim federasyondan en alta kadar lağım gibi koktuğu için bu başarısızlıklar. Hoca kukla zaten kamyonla para alıyor 70 küsür yaşına gelmiş.
  • bos gezenin bos ustasi  (10.09.18 23:16:36) 
Kaleci ve defans hattimiz çözülse kadro bence iyi gayet. Bu çağda hasan ali, şener kadroya çagirilmamali. Mehmet topal ilk 11 başlamamalı. Kaan ayhan falan da zayif bence. Zeki'yi beğendim ama fena değildi sanki. Çağlar iyi zaten. Kale için de Harun Tekin cagirilabilirmiş


  • nundu  (10.09.18 23:18:46) 
Ohhh beeeeeeeeee ozelmisizzz geri donusleri. Helal olsun cocuklar. Iyi mucadele ettiler


  • yarey  (10.09.18 23:29:08) 
Yıldırım demirörenin olduğu yerde başarı beklenemezdi zaten. Dokunduğu yeri kurutan profillerden, demirören kaldığı sürece başarı imkansız. Fransa federasyonunun başında Demirören olsaydı ve hocadan kadroya kadar hepsi aynı kalsaydı bile Fransa dünya kupası gruplarına kalamaz ya da kalsa bile grupta dördüncü olurdu sırf Yıldırım Demirören var diye. Adam demir örüyor kısmete.


  • siyah giyen adam  (11.09.18 00:48:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.