[]

airbnb soruları

ilk defa kullanacağım evimdeki odayı kiralamak için. biraz karışık geldi uygulama. ev için belirlenen akıllı fiyat nedir anlayamadım, sabit fiyat belirlemek daha mı mantıklıdır, yoksa akıllı fiyat daha mı avantajlıdır? kiralayacagım kişide aramam gereken özellikler nelerdir, nelere dikkat etmeliyim? uygulamayla ilgili eklemek istediğiniz başka bir şey var mı?




 
Senin evin civarındaki evlerin doluluk oranı, onların fiyatları falan bi takım şeyleri dikkate alıp senin belirlediğin aralıkta fiyatı ona göre ayarlıyor. Civardaki evler doluysa senin fiyatını yükseltiyor vs. Kafanda belirlediğin fiyatın biraz altında bi minimum değer ver, max sana kalmış.

Hiç yorumu olmayan, doğrulama(verification, Türkçe'ye böyle çevrilmiştir heralde) olmayan kişilere ben genelde şüpheli yaklaşıyorum.
  • 10032007  (10.09.18 15:55:59) 
akıllı fiyat yapınca son anda misafir de gelebiliyor. boş kalacağına min. fiyattan birini bulalım gibi bir uygulama.

kesinlikle evde kullanacakları imkanları iyi belirleyin.
mutfak okey dedim, her yere yağ sıçrattılar.
çamaşır makinesini kullan dedim, bozdular; tamir parası da alamadım.

ayrıca turist sonuçta amaan nolacak diyorsun, sabah akşam evde de kalabilirler. haliyle hasar, kriletme, kullanım vs oranı artabiliyor.
tavsiyem kesinlikle; konaklama ücreti dışında temizlik bedeli de eklemeniz.

bir de son dakika rez. default olarak seçili oluyor; belki haberiniz bile yoktur.ne olduğunu araştırıp bence kaldırın ama kaldırınca da rez. oranı düşecek, bilginize.
  • jimjim  (10.09.18 15:56:55) 
@10032007 yani ben bir fiyat belirleyemiyorum, o sıralar o civardaki fiyatlara göre sistem ne belirliyorsa o fiyat oluyor oyle mi?
@jimjim temizlik bedeli nasıl ekleniyor?

  • Olric  (10.09.18 16:04:47 ~ 16:05:37) 
Sen minimum 50 max 250 olsun gibi bir aralık belirliyorsun airbnb o aralıktan belirliyor fiyatı. Bunu istemeyip sabit ücret de koyabilirsin. Temizlik ücretinin yanı sıra depozito alma seçeneği de var ama ben denediğimde rezervasyon sıkılığını epey düşürmüştü.


  • 10032007  (10.09.18 16:09:44) 
şimdi bölümünü hatırlamıyorum ama ekstra bedeller/hizmetler gibi bir seçenek olmalı..


  • jimjim  (10.09.18 16:10:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.