[]

2-3 günlük seyahatler için sırt çantası önerisi

güzel çantalar var ama hangisini beğensem laptop koymalık gözleri, küçük bir sürü cepleri var. ben istiyorum ki çantama gece yatmalık bi alt bi üst, bi pantolon bi gömlek bi tişört sığsın; donu çorabı kişisel eşyaları ceplerle de hallederim.

çok büyük olmayan, güzel görünen şık bir şey arıyorum, okul çantası gibi olmasın. malzeme kalitesi de düşük olmasın tabii. üst sınır 400 tl.
sizin kullandığınız çantalar da olur, şurada görmüştüm ben de alıcam da olur. şu sitede bulursun, şu markanın çantaları güzeldir bile olur.
teşekkürler...

edit: söylemeyi unutmuşum, herschel ve kanken gibi kızılayın dağıttığı markalar olmazsa daha memnun olacağım ama tam istediğim gibi ve farklı bir modeli olursa olabilir.

 
Tam olarak dediğin gibi kullandığım, birkaç sene önce mavi'den aldığım kot sırt çantam var. Dışında saçma salak işlemeler yok dümdüz. Önünde 1 gözü ve içinde 1 cep gözü var çok kullanışlı. Bazen 1 haftalık seyahatte bile yetiyor.


  • megalomaniac  (10.09.18 13:08:57) 
@megalomaniac, teşekkür ederim, satış linki veya model bilgisi var mı peki?


  • Bruce  (10.09.18 13:14:11) 
Kendi çantamdan bulamadım ama şuna benziyor, biraz daha koyu renkli.
goo.gl

  • megalomaniac  (10.09.18 13:35:12) 
tam olarak aynı ihtiyaçla (2-3 günlük seyahatlerde şort tişört çorap don koyup gitmelik) sırt çantası arıyordum, birkaç pahalı sırt çantasını kısa sürede pert ettikten sonra geçen hafta 35 liraya şunu aldım. ilk kısa seyahatimizi bu hafta sonu başarıyla atlattık.

www.decathlon.com.tr

dayanıklılık, ortalama üstü görüntü, geniş hacim, rahatlık, ucuzluk.
  • robin crusoe  (10.09.18 13:57:03) 
@robin crusoe, teşekkür ederim ancak görünüş olarak daha "şık" bir şey arıyorum. decathlon çantalarımdan memnunum ancak bu seyahatlerde gittiğim ortamlara uygun bir görüntüsü olmuyor bu tarz "kampçı" çantalarının, bu yüzden profesyonel olmayan, daha günlük ve şık bir şeyler arıyorum.


  • Bruce  (10.09.18 14:12:16 ~ 14:24:45) 
o zaman deri sırt çantalarını öneririm. hatta ben de işe gidip gelirken kullanabileceğim bir deri sırt çantası almayı düşünüyorum ve bir yandan şöyle şeyler bakmaya devam ediyorum:

www.incideri.com

lokal butiklerde el yapımı deri çantalar da var çok daha şık duruyor ama 400 tl'nin üstünde tabii.

zor ama keyifli bir arayış, bol şans.
  • robin crusoe  (10.09.18 14:29:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.