[]

Promosyon ucak biletini degistirmek

Elimde bir bilet var ataturk havaalanindan thy bilegi, fiyati 160tl. Thy’ye diyorum ki bunu sabihadan ayni saatteki fiyati 80tl olan ucusla ya da anadolujetin 10 dakika sonraki ucusuyla degistirelim, fiyat farki da senin olsun. Olmaz diyorlar

Neden olmuyor? Talep goren bir yeri bosaltiyorum ve parami hibe ediyorum. Bu, musteri hizmetlerinin inisiyatif almamasindan ki kaynakli?


 
Çünkü promosyon bileti iade edilemez/değiştirilemez diyerek satıyor. Sana ucuzdan satıyor ve diyor ki "eğer illa değiştiricem diyorsan başka bilet al. böylece ben 1 yeni bilet satarım" Zaten uçağı da overbook ettiği için, sen gelmediğinde başkasına yerini satmış oluyor çoktan.


  • lcha  (10.09.18 10:09:44) 
adamlar zaten promosyon bilet alıp binmeyenden ya da değişiklik yapandan para kazanıyor. sen para kazanmalarının önüne geçip neden böyle yapıyorlar diye soruyorsun.


  • nrmnm  (10.09.18 10:12:01) 
yapabilceğin en fazla havaalanına erken gidersen bir ya da iki önceki uçağa binmek, o kadar.

onun dışında değişiklik yapılmaz. Bunun için esnek bilet alman gerekirdi.
  • babilbaligi  (10.09.18 10:25:47) 
Eger o bileti yakacaksan. Senden ricam online check in yapman. Böylelikle bileti başkasına satamazlar.


  • paudi  (10.09.18 10:46:08) 
Selam, babilbaligi'nın dediği yöntem m&s elite kartınız falan yoksa genelde işe yaramıyor. Bi de online check in yapmış olsan bile bilet satabiliyorlar.


  • roket adam  (10.09.18 11:00:35) 
@roket adam: hocam ben düzenli olarak bunu yapıyorum. öyle kartlarım falan yok. havayolu açısından da mantıklı, satılması ihtimali olan yeri olmayan ile değiştiriyor.


  • babilbaligi  (10.09.18 11:25:24) 
Erken gidince baska biletle degisme olayina ben de denk geldim ama erkenden sabihaya gidip bunu riske etme olanagim yok maalesef. Olmadiginda ataturke gecmek epey zaman alir


  • her giriste sifresini unutan adam  (10.09.18 11:36:39) 
değiştirmezler işin dinamiği sizin düşündüğünüz gibi işlemiyor.
@paudi uçak dolu ise o koltuk her türlü dolar.

  • basond  (10.09.18 11:43:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.