[]

yolculuk yapılan gün regl olmak :(

merhabalar,
daha önce benzer bir şey yaşamış olan duyuru hanımlarının tavsiyelerine ihtiyacım var.

çarşamba günü 8-9 saatlik bir otobüs yolculuğu yapacağım. (tek mola var) maalesef reglimin başlama ihtimali çok yüksek. ya ilk gün olacak ya da başlayacak. ilk günü biraz ağır geçtiği için panik yapmış durumdayım.

bu iki günde adet söktürücü vs kullanıp erken başlamasını sağlamak mantıklı mı? ilaç kullanmadım ama bitki çayları görmüştüm adet söktürücü etkisi olan.

ikinci seçenek olarak geciktirici kullanmak aklıma geldi. bunu da daha önce kullanmadım ama kullandıktan sonra sorun çıkardığını duymuştum. yan etkileri neler?

teşekkürler ^^

 
merhaba, henüz 3 gün varken geciktirici kullanabilirsiniz. yarından itibaren başlayıp 3 gün boyunca ve yolculuğunuz süresince de kullanırsanız yolculuğunuzu sorunsuz atlatabilirsiniz.

regl düzeninizi biraz şaşırtan ve rayından çıkartan bir ilaç ama regliniz kısa sürede yoluna giriyor. ben başka bir yan etkisine rastlamadım. sıkça tercih edilen bir alternatif. korkmanızı gerektirecek bir durum yok bence.
  • fragile lady  (09.09.18 21:27:37) 
Aynı durumdayız benim de salı günü yolculuk ama bence doğal akışına bırak onunla yaşamak zorundayız:/


  • graupel  (09.09.18 21:30:13) 
geciktiriciye başlamak için tam zamanındasın. ben bi yan yetkisini görmedim, düzenim de şaşmadı. kullandığım süre içinde regl gibi şişik gezdim sadece. ki sen uzun süreli de kullanma derdinde değilsin çok etkisi olmaz sanırım.


  • rayde  (09.09.18 21:30:23) 
Bunun için regl düzeninle oynayacak ilaç içmenin ne faydası var ki, ben de hastanelik etmese de regl dönemlerini ağrılı geçiren biriyim, yerinde olsam en fazla bitki çayi içerdim. Yedek ağrı kesici al. Belki sürekli kontrol etmen gerekecek ama yol bence o kadar da uzun değil. Regl iken 12-14 saat yolculuk çok yaptığım oldu, hiç bu kadar düşünme.


  • damla sakızlı dondurma  (09.09.18 21:32:31) 
@fragile lady, rayde

normal süreçte çok ağrılı geçiyor ilk 2 gün. jinekolog 2 gün öncesinden ağrı kesici almaya başla demişti. geciktirici kullandıktan sonra da çok ağrılı geçtiğini söylemişler. normaldekinden daha fazla bir ağrıyı düşünemiyorum, o yüzden korktum :/
  • centrolenidae  (09.09.18 21:35:38) 
Yolculuklarda regl olmak berbat bir şey, başıma çok geldi, bu tarz ilaç kullanmak istemediğim için (başka ilaç da kullanmam zaten) idare ettim. Tek molalı otobüs yolculuğunda da idare ederdim. İnsanlıktan çıkmış halde olabilirim o ayrı :/
Kardeşi kadın doğumcu olan bir arkadaşım var, o sıklıkla geciktirici kullanır, kardeşi bişey olmaz kullan diyormuş.

  • pati  (09.09.18 21:36:34) 
Gece pedi yani bez gibi olanlardan kullanip ilac almamak en optimali. Gidecegin yere varir varmaz da dus ve insanliga geri donus.
Molada degistirirsin, cok kotu degil. Ilac almaya degmez.

  • kuehles blondes  (09.09.18 23:23:22) 
Magnezyum agrilara birebir.. birkac gün once baslamak sartiyla


  • chezsoi  (10.09.18 02:41:06) 
kuehles blondes + 1
Bu seneki tüm yolculuklarım regle denk geldi. Kalın maxi pedlerle rahat geçiyor yolculuk.

  • aychovsky  (10.09.18 03:01:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.