[]

Nedir bu araba acaba?

Hayırlı günler Roma Ahalisi;

Bir arabayı arıyoruz şimdi.

Cardigans'ın "My favorite game" klibinde kullanılan araç ne marka ne modeldir acaba sevgili Romalılar..

Klip budur: www.youtube.com

Bilenlerin bildiklerini paylaşmalarını rica ederim.

Selametle;

Allaha Emanet olun kıymetli Roma eşrafı..

 
Chevrolet Impala... galiba


  • balikekmek  (09.03.10 16:03:49) 
1974 Cadillac Eldorado Convertible

not: eminim.
  • nesilsiz  (09.03.10 16:08:55 ~ 18:19:33) 
linki sözlükten ''agamemnon'' adlı yazara gönder. anında cevaplandırır sorunu. tabi balıkekmek'in ve nesilsiz'in yazdıkları doğru değilse.


  • lynyrd skynyrd  (09.03.10 18:00:48) 
"..she walks over to her car, a dark blue 1974 Cadillac Eldorado convertible[8], places it on the accelerator to keep the pedal down and drives off as the song begins."

diye yazıyor Wikipedia, nesilsiz haklı yani.
  • ikinoktayedi  (09.03.10 19:12:54 ~ 19:13:33) 
Cadillac Eldorado Convertible doğru cevap ama balikekmek de oldukça yaklaşmış çünkü 1972 Chevrolet Impala Convertible da çok benziyor araca.

ilgilenenler için:

Eldorado burda : en.wikipedia.org

Impala da burda : en.wikipedia.org:'71_Chevrolet_Impala_Convertible_(Rigaud).jpg

Teşekkürler :]
  • mhm  (10.03.10 09:29:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.