[]

IELTS Computer Delivered olan versiyona giren var mi?

Cevaplari direkt klavyeden bilgisayara mi giriyoruz yoksa yine elimizde aninda yazmak icin basili kagit ve kalem oluyor da kalan zamanda bilgisayara mi giriyoruz? Kagit kalem var mi?




 
Speaking de konuşma yok mu sınav mı değilti noldu?


  • aat bh  (09.09.18 13:03:45) 
Speaking ayni, sadece diger testler bilgisayar uzerinden. Bir diger farki da sonucu daha cabuk geliyor.
Bir diger farki da daha pahali:)

  • stavro  (09.09.18 13:18:17) 
Ben girdim. Klavyeyi bakmayarak ve hizlica kullaniyorsan writing muthis avantajli.
Sure bile kaliyor.

Sonucu 4-5 gune aliyorsun.
Kagit kalem veriyorlar, not almak icin vs. Ben listeningde bazi cevaplari kagida yazdim ozellikle belli ki.bir numara veya soyisim vs ise bir harf rakamin fark edecegi bosluklari.
  • baldur2  (09.09.18 15:48:11) 
wrriting icin cok avantajli olur diye dusundum ben de. Yazgidini silmek istediginde cok vakit kaybi oluyor cunku.

Listeningde cevaplari not aldigin kagitta 1den 40'a kadar numaralar var mi yoksa bos kagit mi? Hangi yazdigimin hangi sorunun cevabi oldugunu karistirmayayim diye. Oteki turlu soru numaralarini da not almam lazim.
  • stavro  (09.09.18 15:51:04) 
Musvedde kagit iste kanka.


  • baldur2  (09.09.18 16:18:54) 
Normal IELTS'a gore cok avantajliymis, siddetle tavsiye ederim. Writing'de cok buyuk faydasini goruyorsun. 200tl fazla verdigine degiyor. IELTS'a girecekseniz CD olana girin.


  • stavro  (02.10.18 12:57:12 ~ 12:57:37) 
ee dedik sana kanka. writingte bildigin 15-20 dakika kazaniyorsun :D


  • baldur2  (04.10.18 00:19:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.