[]

Arpacık meselesi

İki ay önce filan gözümde arpacık çıkmıştı. Kendi haline bırakınca normaldd maksimum 10 günde geçiyordu. Yalnız bu sefer inmesine rağmen hafif sanki et beni gibi iz kaldı. Tamamen geçmedi yani. Ne yapsam ki? Başına gelen var mı daha önce?




 
sıksana.


  • caletti  (09.09.18 10:45:18) 
1. sarımsağı bıçak değdirmeden kırıyorsunuz ve o bölgeye sürüyorsunuz. (çok can yakacak ama hemen geçecek acısı)

2. sıcağa yakın suyla pamuğu ıslatıp o bölgenin üzerine koyuyorsunuz. Bunu günde 2 kere 1 hafta yapın hiçbir şey kalmaz.
  • sefil  (09.09.18 11:42:11 ~ 12:14:19) 
Doktora gitmek
Doktora gidene kadar da ılık cay ile gözü silmek günde bir kaç kez

  • purplee  (09.09.18 11:47:51) 
Başıma geldi. Göz doktoruna git. Doktor onu minik bir operasyonla hallediyor hemen.


  • mya  (09.09.18 11:58:04) 
Aynı durum bende de var şu an. Bir ay olacak nerdeyse. Doktora gittim üç gün önce. Antibiyotikli bir pomad verdi “bi hafta on gün bunu uygula ve günde iki kez sıcak suyla kompres yap” dedi. On güne geçmezse ufak bi operasyonla alınacak maalesef. Sarımsak denemedim, sallama çay şişkinliğini geçiriyor ama tamamen yok olmuyor.


  • sacrilegious  (09.09.18 16:26:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.