[]

kan

kanımızda vitamin, magnezyum, demir, mineral vb. her şeyin detaylıca değerlerini gösteren kapsamlı bir sonuca ulaşmak için nerede nasıl kan vermeliyiz mesela devlet hastanelerinde veya eğitim-araştırma hastanelerinde? neleri ve nereleri önerirsiniz? "kamu kurumlarında bu iş olmaz, yetersiz kalır." derseniz özellerden nereleri önerirsiniz?
konum: izmir



 
amacın sadece sonuçları görmekse asm'de bile bakarlar bu değerlere.


  • nrmnm  (08.09.18 18:51:20) 
hangileri lazım? orta çaplı bir devlet hastanesinin dahiliye hekimi baktırır çoğuna.


  • uzman pratisyen  (08.09.18 18:52:21) 
Ben Tepecik'te (eski Şifa) yaptırdım. Dediklerine ve başka bir sürü şeye baktılar.


  • pati  (08.09.18 18:53:17 ~ 18:53:29) 
@nrmnm görmek derken hangilerinin normalden az ya da fazla olduğunu tespit edebilmemiz gerekiyor doğal olarak.


  • ucurumdanasagiyadogruyuvarlananyaprak  (08.09.18 18:56:55 ~ 18:57:06) 
Nöroloji bölümünde yatmıştım. Kandaki belki de 50 ye yakın test yapıldı. 50 tane olguyu incelemişlerdi. Hatta bazılarını Ankara'ya göndermişlerdi, bazılarına da özel laboratuvarlar bakıyormuş ücretli tahlil yaptırdık... Siz hangilerine baktıracaksınız o kadar çok şey var ki...


  • creedwar  (08.09.18 18:59:02) 
@creedwar kanımda hangi vitamin (tüm vitaminler) ne miktarda, magnezyum, potasyum, çinko, demir ne miktarda bunları öğrenmek istiyorum.


  • ucurumdanasagiyadogruyuvarlananyaprak  (08.09.18 19:09:43) 
@ucurum, neden işte onu anlamaya çalışıyorum. risk grubunda mısın? bir şikayetin mi var? yoksa bir gün otururken "benim magnezyumum demirim kaç acaba ya dur bi baktırayım" mı dedin?

yazdıkların gayet basit tetkikler; sağlık ocağından en kapsamlı hastaneye kadar her yerde bakılır ama sadece sonuçları görmek için gidip bir üniversite ya da eğitim araştırma hastanesine başvurarak hem hastaneyi gereksiz yere meşgul etmeye hem de randevu vs. derken bir sürü vakit harcamaya gerek yok. bir sabah erkenden aile hekimine gidip kan verirsin öğleden sonra da sonuçları görürsün. fakat bir şikayetin varsa o zaman dahiliyeye falan başvurarak detaylı bir sağlık hizmeti almak daha doğru olur.
  • nrmnm  (08.09.18 19:11:41) 
@nrmnm kas kasılmaları ve kramplarım var, dehşet bir yorgunluk, halsizlik ve uykudan uyanmayı istememe sorunları yaşıyorum.


  • ucurumdanasagiyadogruyuvarlananyaprak  (08.09.18 19:15:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.