[]

bedelli sevk tarihi?

dostlar ikinci grupla birlikte ben de gideceğim ama bu sevk tarihleri bayağı kafamı karıştırdı.

şimdi diyor ki: sevk başlangıç 21/09/2018, sevk bitiş 05/10/2018, sevk tarihi 06/10/2018. ben birliğe 6 ekimde mi teslim olacağım?

bunun içine yol izni falan da dahil mi oluyor? kafam allak bullak!

ha bir de birliğe teslim olduğumuz saat bir şey değiştirir mi? ona göre uçak bileti bakacağım.

hay allahım ne karışık iş.

 
2. celpler 6 ekimde teslim olmaya başlayacaklar. yol izni ile 2-3 gün sarkabilir.


  • false pretension  (08.09.18 18:48:09 ~ 18:48:23) 
biz 1. celp grubunda 80 kişiyiz, rahat 20 kişi ilk gün bilet aldık ve sevkler açıklanınca biletleri değiştirdik. bence bekle biraz. sevkler belli olunca al. örnek olsun sana. istanbul'dan iskenderun'a, 15 sevk, 18 teslim. izmir de 18 teslim. ankara'dan gelene ise 17 teslim.


  • pietro  (08.09.18 21:36:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.