[]

Kahve olayından anlayanlar

>> Kahve makinesi alınacak hediye. Bu kişi espresso,cappuccino, mocha, latte tarzı kahveleri seviyor ve evde bunları yapabilmek istiyor. Hepsiburada 3'e ayırmış:

1)Filtre Kahve Makineleri 2) Espresso ve Cappuccino makineleri 3)Kapsüllü Makineler


>>Burdan sanırım isteklerimizi karşılamadığı için filtre kahve makinelerini eliyoruz. Filtre kahve makinesinin hani şu acımsı filtre kahveyi yapabildiğini varsayıyorum bir tek. Bu doğru mu?

>>İkinci sorum kapsül makineler. Bunları almak ne kadar mantıklı?Kapsülleri uyguna bulunur mu? Kullanımı kolay mı?

>>Ücüncü sorum: İsteklerimize uygun başka sitelerden (tchibodan filan) 400'u geçmeyecek bir kahve makinesi bulunabilir mi? Bu dediklerini yapar(espre,cappu ve mocha tarzı) ve iyi bir makinedir diyeceğiniz bir şey var mı?

>>Espresso ve Cappuccino makinelerine mi yogunlasmak lazım?

 
1-Sütlü de yapıyorlar.
2-Kapsülleri pahalı. Kullanımı pratik. Ben olsam almam.
3-Bulunabilir.
  • diffarentiationation  (08.09.18 17:11:05) 
bence bilaletti moka pot da en az makine kadar iş görür, aşırı minimal güzel alet ve ucuz, espressso,cappuccino, latte, mocha yapılabiliyor kendisiyle.


  • blue rebel motorcycle club  (08.09.18 17:19:27) 
Bi moka pot ve üstüne süt köpürtücü alet alın.


  • noluyo yaa  (08.09.18 18:32:59) 
Kapsülleri bulmak sıkıntılı olabiliyor. Ana ben almış bulundum memnunum.


  • modern tipin butun imkanlari  (09.09.18 00:28:04) 
Onun yarı fiyatına filtre kahve makinesi alınır ama o fiyata espresso makinesi ben almazdım. Ciddi bir teknoloji farkı var, doğal olarak pahalı aletler. Ucuzları üzebilir.

Yukarıda denildiği gibi bialetti tavsiye ederim. moka pot'un mucididir. Yanında da süt köpürtmek için markalı bir french press alınabilir (en iyisi bodum). Elektrikli bir süt köpürtücüyle birlikte alacaksanız bu bütçeyi yetirmek için yine iyi bir seçenek olan ikea'nın moka potunu öneririm. Adı regna diye geçiyor.

Her iki seçeneğin yanında bir paket nitelikli kahve hediye edebilirsiniz. 250 gramı 40-50 lira. Öğütülmüş alacağınız için 250 gr'dan fazla almayın
  • karabasun  (09.09.18 06:36:27 ~ 06:42:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.