[]

Antakya Gezi

Selamlar. Tatil dönüşü yakınken bir de Antakya’ya uğrayalım dedik eşimle. Künefe ve akşam yemek-rakı için tavsiye edebileceğiniz mekanlar var mı? Teşekkürler şimdiden.




 
kral künefe


  • tabudeviren  (07.09.18 16:08:13) 
Kunefe icin Cinaralti. Yemek-Raki icin Harbiye, hava sogumamistir orada henuz. Harbiye'ye gidecek vaktiniz yoksa, merkezde bur ocakbasi vardi, adini unuttum. Orasi da gayet iyiydi. Bilen biri yazar adini belki.


  • evrim halkasi  (07.09.18 16:12:29) 
yemek-rakı için salah kebap'ı tavsiye ederim.


  • kibrit kutusu  (07.09.18 16:14:52) 
Saray caddesinde Toros Ocakbaşı var fena yer değildir künefecilere yakın


  • Dormicumm  (07.09.18 16:52:44) 
çekilin çekilin aranızdaki Antakyalı geldi :D

hocam harbiye'deki mekanlara gidin. kule restaurant, hidro veya boğaziçi restaurant'ı tavsiye ederim. hem güzel rakınız içersiniz mezelerle beraber, ardından künefenizi hüpletirsiniz. tatlı olarak ayrıca peynirli helvayı da deneyebilirsiniz.

eğer şehir merkezinde takılacaksanız avlu veya konak restaurant olabilir.
  • sarlatan  (07.09.18 17:09:12 ~ 17:11:56) 
Harbiye'de bir mekana balık yemek için oturduk ailecek. Kuver ücreti diye bir şey vardı adisyonda. Ne olduğunu bilmediğim için bir şey demedim. İnternette araştırınca gördüm ne olduğunu. Kişi başı ücret 7 liraydı diye hatırlıyorum.


  • ceyhan prensi adana  (07.09.18 18:39:43) 
Künefe- çınaraltı
Yemek- kule

Afiyet olsun.
  • sacrilegious  (07.09.18 19:14:43) 
Tavsiyeler için çok teşekkürler. Künefe için Çınaraltı’ndan çok memnun kaldık. Gerçekten güzeldi Yusuf Usta’nın künefesi. Akşam Kule’ye gittik ama orası için aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef. Getirdikleri rakı ılıktan halliceydi. Mekanda düğün varmış sürekli bir giren-çıkan telaş hali vardı. 2 tane de 25-30 kişilik grup vardı. Daha çok onlarla ilgilendiler.


  • shotcrete  (09.09.18 09:05:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.