[]

Otel Check Out Erteleme

Merhaba.

Bu haftaya kadar hiç ihtiyaç duymadığımdan prosedürü bilmiyorum. Haftasonu şehir dışında bir otelde kalacağım, check out saati de klasik 12 ve öncesi. Öğlen 1'de arkadaşımın nikahı var (elimde bavulla nikah saçma olur), sonrasında akşam dönüşe kadar da 6 saat boşum (valizleri o ara emanete bıraksam bile kalabalık sevmediğimden ve muhtemelen nikah sonrası yatıp akşama kadar dinlenmek isteyeceğimden otelde takılmak istiyorum :().

Gereksiz detay oldu evet.

Check outu erteleme gibi bir insiyatif kullanıyorlar mı oteller? 6 saat geç çıkmaya ikna etme şansım var mıdır? Deneyimleyenler fikir verirse sevinirim, teşekkürler.

 
Evet vardir, eger sizden sonra odaya hemen yerlesecek kimse yoksa ertelerler. Oncesinde telefon acip anlatin durumu.


  • crown  (06.09.18 21:21:31) 
Yer varsa ertelerler veya resepsiyona biraz para birakip bavullari bos bir odaya almasini da isteyebilirsin.


  • eksimeksi  (06.09.18 21:26:20) 
ertelemeden kastın ücretsiz erteleme ise yüksek ihtimalle olmaz ekstra bir gün parası alırlar.


  • ocanal  (06.09.18 21:48:45) 
oda musaitse 2 saate kadar ucretsiz olarak uzatirlar ama 6 saat cok zor. (surekli gittigin bi otel degilse). otelde musaitlik varsa yarim ucret falan alabilirler. (5 yildizli bi otelse late check-out tairfesi vardir zaten)


  • brkylmz  (06.09.18 22:05:02) 
Late check out yapabilirsiniz veya bagaj odasına valizinizi bırakabilirsiniz.


  • Phoebe  (07.09.18 07:44:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.