[]

Internet Explorer giriş sayfası sorunu

Evdeki masasüstü bilgisasyarımızda bir site kendini açılış sayfası olarak ayarlamış ve Internet Explorer ayarlardan değiştirmeme izin vermiyor. Babam da malesef Firefox ya da Chrome'a alışamadığından Internet Explorer'dan vazgecemiyor. IE her açıldığında Google!a benzeyen ama Google olmayan bir site açılıyor ve altta sürekli msn'e benzer mesaj uyarısı gibi uyarılar görünüyor. (Babam önce kendine seksi kızların musallat olduğunu sanmıştı)

Kurtarın bizi bu kızlardan.


 
başlat > çalıştır > regedit, ordan HKey_Current_User \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main burdaki Start Page değerinin karşısına hangi sayfanın açılmasını istiyorsanız onu yazın.


  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (09.03.10 09:23:43) 
Düzeldi. Çok teşekkür ederim.


  • yellow brick road  (09.03.10 10:33:09) 
hijackthis programını indirin,çalıştırın do a system scan and log file'a seçin arama sonucu çıkan ekranda dediğiniz açılan sitenin adresinin geçtiği satırı bulup işaretleyin,fix checked'a basın.
ayrıca hijackthis.de bu siteye hijackthis raporunuzu yapıştırın,analiz butonuna basın işlem sonucu silinmesi gereken dosyaları gösterecektir.

  • sealth  (09.03.10 10:36:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.